úterý 3. dubna 2018

První a poslední

... letos jsem tou zimou tak nějak proplula, ani nevím jak. Na horách jsem byla poprvé a naposledy o prodlouženém velikonočním víkendu. Ovšem nelyžovala jsem. Tak nějak jsem naznala, že už mě nebaví jezdit nahoru a dolů pořád dokola, přičemž nahoru vás vyvezou a dolů se skouznete. Trochu nuda, ne? Žádný pohodlný boty, ale těžký přeskáče taky nejsou žádná výhra a o tom, že si připadám jako Michelin, raději ani psát nebudu. Já jsem totiž přišla na chuť něčemu úplně novému. Sněžnicím! (díky, Baru!) A to je teprve to správný cvičeníčko, protože dneska se nemůžu ani pohnout. Ale ta paráda, když stoupáte po sjezdovce nebo lesem nahoru, všude závěje sněhu a nahoře luxusní výhledy. Snad jsem za ty čtyři dny trochu zrestartovala, abych se dostala ještě hlouběji na dřeň, protože pořád tam nejsem, ještě pořád ne. A pár výhledů jako ohlédnutí za zimou, aby tu nebylo pořád tak černobílo.



Moje dva nejoblíbenější vrcholy Hrubého Jeseníku - Praděd a Petrovy kameny.
 


Miluju tohle mystické místo. I když žádný čarodějnický sabat se tu zrovna nekonal, stejně tam bylo krásně a strááášně větrno.



Nad Ovčárnou.



Praděd.



Dlouhé stráně.





A moji kluci. Jsou děsně šikovní. Pravda, co se týče sportu, moje zásluha to moc není, ale já je zase vedu k jiným věcem. Marťa zvládá běžky, sjezdovky i skialpy. Holt geny klackem neumlátíš. A když přežiju jeho nastupující pubertu, protože nic jinýho se s tím stejně dělat nedá, myslím, že z něj bude fajn kluk. Ale pozor, dámy! Sportovec! Dobře si to rozmyslete, vím, co říkám. No a Vítek zvládá to, co se mu momentálně chce a hlavně kdy se chce jemu. Po kom to asi má? Že by zase jiné geny?

Tak se mějte fajn a užívejte naplno už zcela jarní počasí!


PS: jo a minulý týden jsem v eshopu na Fleru udělala velký výprodej. Sice je toho už spoustu pryč, ale přesto je stále něco k dispozici za sranda ceny, nakoukněte! Vše z výprodeje skladem. Neváhejte, už z toho nebude nic. Končím s výrobou čehokoliv.


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

Žádné komentáře:

Okomentovat