úterý 13. března 2018

Praha

Byl vejlet s kamarádkou. Výstavy, kavárny, krásný baráky, prostě kultura na dva dny. A nebyla bych to já, kdybych neměla alespoň pár fotek. Překvapila mě Werichova vila, měla jsem ji v plánu už dlouho, ale pořád mi unikala. Až teď to klaplo. IF Café v přízemí taky pecka. Tak skvělý jídlo a zákusky jsem dlouho neměla! Nebe v hubě jak já říkám. Navštívili jsme i na Jungmannově ulici a stejná spokojenost. Takže několik tipů pro vás snad mám!






Werichova vila, určitě si projděte celou, nejen kavárnu v přízemí! 



Hlavním naším cílem však byla návštěva Obecního domu, kde až do 22.4.2018 probíhá výstava Kamila Lhotáka. Úchvatné a poetické to bylo. 








Kampa, Sovovy mlýny, Malá Strana, Čertovka a nově Cihelna Concept Store v Cihelné ulici, pokud máte rádi design. Vřele doporučuji! Svítidla, sklo Brokis, Boma, Lasvit a spoustu dalšího. 






A potom taky to neobyčejně obyčejný courání městem. Prostě kochačka. 


A taky Transgas. Musela jsem, jistě chápete. Strašná škoda, že ho zbourají. Určitě jste o této kauze slyšeli, pokud ne, čtěte třeba tady. Miluju Prahu a nejen ji. Letos to bude vážně jízda! Každej měsíc někam jinam, takže toulavý boty oficiálně nazuty :-) Budu se toulat do bezvědomí a něco málo vždy přidám i na blog. 

Uživejte jarní dny!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. Báru do komise, která rozhoduje, co nechat, opravit a zprovoznit a co zbourat...
    zdravím Jiřina z N.
    ( legrační je, že jsme chtěli jet na výlet k Blansku a vy byste byla v Praze, jenže nám to nevyšlo, máme odklad... )

    OdpovědětVymazat
  2. Báro, po Praze se snažím toulat každý páteční večer se svými úžasnými syny, ale muzeum Franze Kafky mě uniklo. Úplně vidím tu fotku kluků a čůrajícími pány. :-)
    Díky díky díky, Iveta

    OdpovědětVymazat