pondělí 29. ledna 2018

365 - 4. týden

Leden se blíží do finále a já budu mít konečně zdokumentovaný první měsíc. Sice mě jich ještě jedenáct čeká, ale už jsem na to připravená! Stáhla jsem si Photoshop do tabletu, objednala cestovní bezdrátovou klávesnici a konečně taky snad využiju to grafické pero, co mi už nějakou chvíli leží na pracovním stole, abych mohla i na cestách každý den přidat jednu fotku. Letošní rok bude opět cestovatelský, už se na to moc těším, protože jak můžu nazout toulavý boty, jsem ve svém živlu. Tak kdo vydrží sledovat, snad se dočká i zajímavých fotek z cest. A začínám už tento týden, čeká mě výlet do Krakova a Osvětimi!


22/365 ... 22.01.2018


Průmyslová zóna Blansko aneb jak se pokochat stavebním jeřábem.


23/365 ... 23.01.2018


Přímky, polopřímky, úsečky ...


24/365 ... 24.01.2018


Někdy stojí zato sejít z cesty ... nám. Svobody, Blansko


25/365 ... 25.01.2018


Retro školou povinné ... ZŠ Dvorská, Blansko. I když pro poslední dva dny by byla spíše typická fotka lejna. Totiž když se daří, tak se daří. Ve středu mi sádrokartonáři odřeli úplně nový dveře. Grrr ... Vysypanou dlažbu v předsíni a obložky vyrvaný i s omítkou až na cihlu, nepočítám, to se může stát. Dostala jsem pokutu za parkování a ve čtvrtek mě dorazil spoluobčan důchodového věku, který zkoušel, jak pevný je zadní nárazník mého vozu. WHAT ELSE?


26/365 ... 26.01.2018


Ne, nebyla jsem si zaplavat, ale koupit roční parkovací kartu, protože parkování ve městě je teď ostře sledované. Novej systém se musí vyzkoušet, že jo? Doufám, že když město investovalo do nového parkovacího systému, bude rovněž investovat do neodtýkající kanalizace na náměstí Republiky, kde věčně stojí voda. Městské lázně, Blansko.


27/365 ... 27.01.2018


Jak lépe začít den? Kavárna Coco, Blansko.


28/365 ... 28.01.2018


Dírou v plotě ... Vlakové nádraží, E. Beneše, Blansko. Pro mnohé jedno z těch nepěkných blanenských zákoutí, ale ne pro mě. Já tudy chodím moc ráda. Když jsem byla v pátek na úřadě kupovat parkovací kartu, potěšila mě jedna z úřednic svojí reakcí na moje příjmení. "Vy jste ta fotografka, co ráda fotí takové ty technické věci, že? Já vás znám!" No nevím, jestli technické, ale syrové a industriální ano. Vím, že to není koukatelné pro všechny, o to větší radost mám, že můj rukopis už je zapamatovatelný. 

Pohodový start nového týdne přeju!




Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

2 komentáře:

  1. Baru,
    sleduji Tě na instagramu, takže fotky jsou mi už známé.
    Koukám, že s jednou rozbitou vázičkou jsem proti tobě břídil.
    Ale co, člověk to musí brát, že to jsou jen střepy a plechy ;-)
    A výlety, cestování to já také můžu!
    Letos to opět bude jen po Čechách a hlavně na moravské vinobraní, tak to už se moc těším !
    A na fotky a příspěvky za hranicemi naší republiky se budu kochat u tebe :-)
    Pohodový týden !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Střepy přinášejí štěstí! :-) Já se z toho nijak nehroutím, naopak. Jen to někdy náročnější na nervovou soustavu. A přesně, jsou to jen věci. Já toho mám v plánu letos nacestovat hodně, pokud je mi to opravdu souzeno a všechno klapne, navštívím celkem osm evropských států. Bude to jízda! Doufám :-))) Pohodový týden i tobě a děkuju!

      Vymazat