pátek 16. června 2017

Léto budiž pochváleno!

Každý, kdo miluje cestování, zná dobře ten šimravý pocit tam někde uvnitř, tu touhu rozjet se, poznávat, ochutnávat a užívat. Letos vyrážíme dříve než loni, protože volání těch toulavých bot už nešlo utišit.  Miluju to a možnost cestovat bych nevyměnila za nic na světě, protože není nad vzpomínky a zážitky, to je prostě nejvíc. Na blogu to teď tak trochu skomírá, ale slibuju, že až se vrátíme, tak to tu zaplním fotkami a zážitky z cest. Letos to nebude Balkán, ale Slovinsko a hlavně Portugalsko a no potom ještě po prázdninách Barcelona, protože loni mě úplně dostala. Víte, že já bez fotek nežiju, takže I N S T A G R A M  bude jistě plný fotek a vy tak můžete aktuálně sledovat naše cestování. Mějte se jak nejlíp to jde, užívejte si prázdnin, pohody a ...

K R Á S N É   L É T O   V Š E M !


 


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

7 komentářů:

  1. Krásné léto i vám všem čtyřem Barun. IG sleduju :-)) D.

    OdpovědětVymazat
  2. Šťastnú cestu a krásne leto!
    Ja doma, len les, pes, muž s vymeneným kolenným kĺbom, dúfam, že už budúci týždeň....
    Na instagram sa nemôžem dostať, nebere mi ani prihlasovacie údaje, takže sme bez kontaktu, iba ak by si sem-tam niečo dala na blog.
    papa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, instagram můžeš sledovat bez přihlášení, mám na blogu odkaz. Blogovat určitě nebudu, neberu si s sebou kromě mobilu a foťáků žádnou techniku. Nahrnu to sem až se vrátíme :-) Děkuju a krásné léto celé Tvojí rodině!

      Vymazat
    2. Vyhadzuje mi, že mám zadať nejaký bezpečnostný kód, predtým mi to tiež išlo.

      Vymazat
    3. Aha, tak možná nějaký update :-)

      Vymazat
    4. Tak já dám něco i na svůj fcb :-)))

      Vymazat