pondělí 20. března 2017

POST Cafe & Bakery

Dobré ráno při pondělku! Jak jinak začít den, než lahodnou a voňavou kávou. To, že jsem kavárenský povaleč, není žádným tajemstvím. Kavárny miluji a považuji to za jistý životní styl. To kafe v příjemném prostředí a s příjemnou obslouhou, chutná vždycky líp než doma. A jednu takovou velmi příjemnou kavárnu s pekárnou nedávno otevřeli v RC Palace na Poštovské ulici v Brně. POST Cafe & Bakery se pyšní krásným interiérem, který navrhovala designérka Ing. Petra Valentová a já jsem tuhle její velmi zdařilou realizaci nafotila. Takže je to takové spojení příjemného s užitečným. A proto tu svoji práci zkrátka miluji. Fotit kavárny je pro mě odměnou. Pokud se budete pobyhovat v centru Brna, zajdete nakouknout a ochutnat. Tohle mě na Brně děsně baví, spousta podniků, kaváren, barů a čilého ruchu. Holt jsem asi více městský typ, i když do přírody prchám taky velmi ráda. A tam Vás vezmu zase zítra. Na pár interiérových obrázků se můžete podívat zde na blogu a celý interiér je k vidění na mých stránkách zde.


















Krásný začátek nového týdne!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

9 komentářů:

  1. Baru,
    kavárny a kávu také můžu !
    Zrovna jednu popíjím, i když z tepla domova .
    Zajímavá kavárna, netradiční interiéry s dřevěnými bedýnkami, ale moc se mi líbí :-)
    Také přeji pěkný celý týden!
    P.S.Já už jdu zítra po 14dnech do práce.

    OdpovědětVymazat
  2. Báro, krásný interiér a Vaše fotky! Jako by to nebylo ani u nás. Spíš Francie, Itálie ... Pěkná práce! Brzy navštívím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si zajděte, bude se Vám tam líbit! Interiér je opravdu skvělý.

      Vymazat
  3. Tak to je nádhera....asi by se ze mne stal kavárenský povaleč:))) přeji krásné dny, Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Směle do toho! Já už se k tomu otevřeně hlásím a je mi jedno, co si o tom myslí okolí, že si opravdu denně zajdu na výbornou kávu. Mějte se fajn!

      Vymazat
  4. Paráda, trochu to pripomína prácu Soni Malinovej.
    Vieš čo, mala som v hlave nápad doma využiť tieto debničky Ikea, vidím tam aj koše, tie som chcela do šatníka a závesný kapsář na byliny, ani neviem či už majú v Ikea iný ako čierny, tiež chcem do kuchyne!
    Tak:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skutečně? Tak to mě třeba ani ve snu nenapadlo :-) Všechno už bylo vymyšleno a všechno už tu dávno je. Nic dalšího asi už nikdo nevymyslí, tak asi tak :-) Tady bedýnky budou sloužit na pečivo, protože je to i pekárna. Já se do této atmosféry hned zamilovala, protože má barvu a vůni. Chutná po čokoládě a cappuccinu.

      Vymazat
  5. Petře moc gratuluji k úžasnému interiéru! A Báře samozřejmě ke skvělým fotkám! Krásné místo - tento týden plánuji schůzku v Brně a je už jasné, kam budou směřovat mé kroky :-)

    OdpovědětVymazat