úterý 14. března 2017

Blansko očima mýma no.3

Mám tu zase pár aktuálních obrázků z našeho města, které postupně skládám do cyklu Blansko očima mýma.  I když si je fotím jen tak sama pro sebe, možná se některé z nich kouknou do světa. Možná. Dostala jsem totiž pozvání, abych se se svými fotkami zúčastnila evropské výstavy fotografií. Z toho plyne ona nepopsatelná radost, o které jsem nedávno psala na instagramu, ale více zatím prozrazovat nebudu. Dokud to nebude černé na bílém, stejně jako tyto fotky. Ale ať už to dopadne jakkoliv, radost mám stejně velikou. A jestli to dopadne, určitě se tu zmíním více.







Fajn den!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Tvoje Blansko, Tvojimi industriálnymi očami:-), som si zamilovala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se hledat na něm i nějaká pozitivita :-))) Doufám, že až budeš mít někdy cestu do ČR, zastavíš se!

      Vymazat
    2. Myslím nato:-)

      Vymazat
  2. Baru, moc gratuluju, to je skvělý! Tvé fotky Blanska se mi moc líbí, ač jsou to z větší části ulice a budovy, vůbec to na mě nepůsobí chladně, naopak nějakým nevysvětlitelným způsobem to na mě působí moc příjemně. Je z toho zkrátka cítit, že je to město, kde žiješ a máš k němu vztah... Ta druhá fotka je top! (Moc teď nestíhám komentovat, ale se zpožděním chodím nakukovat stále) Ať se daří, měj se fajn...
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím ještě není k čemu :-) Ale děkuju, jsem ráda, že se fotky líbí. Nežiju tady vlastně tak dlouho, nějakých 13 let, ale protože jsem se do Blanska přistěhovala z Brna, bylo pro mě těžké si tady zvyknout. Pořád utíkám do Brna a mám k němu velmi kladný vztah, ale řekla jsem si, že si to tu nebudu znechucovat a naopak se pokusím najít něco kladného i tady a to prostřednictvím fotek.

      Vymazat