úterý 28. února 2017

Poslední sníh

Tedy doufám, že tohle je letos poslední sníh. Pro mě určitě. Ne že bych neměla ráda lyžování a hory, naopak! A když k tomu ještě svítí, není nic lepšího než si užívat zimních radovánek. Já si taky užívala. Do té doby, než mi vypnula lyže a já si vyzkoušela, jestli se dá na lyžích taky létat. Dá! Ale dopad je dost tvrdý :-) Do dneška jsem se to obražený rameno a pohmožděnej krk snažila brát s humorem, ovšem ten mi nějak dochází. Jsem celá rozmlácená, ruku mám v šátku a doufám, že to nebude mít trvalé následky. Jeden živý "barometr" k určování změn počasí už mám. Ale jak říká pan Božský a naučila jsem se i já ... "zážitek nemusí být příjemný, hlavně, že je intenzivní". Na druhou stranu ona ta shora nařízená dovolená má i něco do sebe. Zrušila jsem všechny naplánované aktivity včetně pracovních a věnuju se rekonvalescenci. A kdyby to nebolelo, bylo by to docela fajn. Přesto prodloužený víkend na horách s rodinou hodnotím pozitivně, ale letos už na lyže nestoupnu. Chci jaro! Takže posledních pár fotek se sněhem, které jsem tak trochu na rychlo udělala a jdu zase odpočívat.







A kdo se na hory teprve chystáte, jezděte opatrně a hlavně s helmou! Poprvé v životě jsem vděčná, že jsem ji měla, i když jsem proti ní dlouho protestovala. 

Krásné zbytek dne!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

10 komentářů:

  1. Tak at je brzy dobre, fotky nadhera. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rameno pomalu povoluje, ale záda mám v háji pořád. Chce to čas. Děkuju! Obdivuju Tvoje každodenní příspěvky na blogu!

      Vymazat
  2. Jé, to je můj milovaný Praděd, krása...
    Baru, přeji rychlé uzdravení Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem taky ocenila helmu - bylo to na kole a bez ní už nedám ani ránu! Baru, ať je brzy po bolesti. D.

    OdpovědětVymazat
  4. Báro,
    přeji brzké uzdravení, nucená dovolená není fajn:-)
    Krásné fotky, Praděd mám ráda.
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý večer, Báro, udělala jste mi radost fotkami z Pradědu, vloni touto dobou jste také fotila Praděd, pokud si vzpomínám, krásné fotky, díky. A Vám ať je brzy lépe! Zdraví Dáša Voltrová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Praděd jezdíme každý rok, loni jsme tam byli možná o fous později. Máme to tam moc rádi, akorát já už si letos s radostí počkám na hory bez sněhu. Děkuji!

      Vymazat