úterý 17. ledna 2017

RD Olomouc podruhé

Možná to vypadá, že se nic neděje, ale opak je pravdou. Dělám několik nových věcí současně a tak nějak stále doufám, že se mi podaří je do konce tohoto týdne dotáhnout. A aby to tu zbytečně nezahnívalo, přidávám poslední interiér z prosince loňského roku. RD - ložnici s obývákem, jídelnou a kuchyní. I tento dům je podle návrhu Ing. Zuzany Staňkové. Neobvyklá na tomto interiéru je jeho barevnost. Oranžová barva, které dominuje obývacímu prostoru, byla volbou klientů, kteří tuto barvu mají rádi. Přesto, že já oranžovou příliš nemusím, tady jsem se s ní nějak sžila. Tak nakoukněte!






Jednoduchá ložnice v příjemných tlumených tónech. Takto nějak bych si ložnici klidně představovala i já a taková má i podle Feng Shui být. Žádná velká divočina. Naše ložnice zatím tak trochu divočina ještě je, navíc s pracovním koutem, což je úplně špatně, ale už se pracuje na změnách. Lejka navrhuje její redesign a hlavně nový pracovní kout, který bohužel nelze umístit jinam. Zatím. V této ložnici se mi velmi líbila nika, která volně navazuje na krb v další místnosti.




 







Spojené prostory mám ráda. Vlastně si dnes ani nedovedu představit, že bych měla kuchyni oddělenou.  Zde se mi líbí knihovna, která je navržena tak, že je do ní zakomponovaná TV, která se dá jednoduše schovat. Můj sen, nemít TV :-) A na novou knihovnu u nás snad taky brzy přijde řada.









Kuchyně je jednoduchá, čistá, nikde žádné zbytečnosti. A to mám taky ráda. Dneska si jdu hrát pro změnu s hlínou, abych si trochu vyčistila hlavu od toho věčného sezení u PC, protože teď u něj trávím v kuse několik dní po sobě, abych konečně naplnila web a odladili jsme s grafikem a programátorem poslední drobnosti.

Fajn den přeju!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

9 komentářů:

  1. Tak, toto celé by som mohla!
    Oranžovú ma naučili zobrať na milosť deti a jesenné bobule-krík, kde je aj tá moja šialená pink!
    Tu je úžasný základ v tom kameni!!
    Poznám, za socíku nebol iný, tuším opuka!
    Tak toto je nádhera a O. Zoubek, však?
    Ja by som si aspoň barové stoličky vymenila za nejaký industriál:-)
    Oranžová s kameňom a zlatou v sochách, moc moc príjemné!!

    OdpovědětVymazat
  2. Interier se mi libi, hlavne oblozeni kamenem, krb super, taky kuchynska linka a ta pracovni deska. Oranzovou rada nema, ale kazdy to ma jinak, ja tam nebydlim, to je v poradku:-), jen tedy u te loznice mi prvni naskocilo, ze mi prijde jako "hotelova", ani nevim proc. Tak hezky den u tvoreni:-)-. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, každý to máme jinak. Ložnice se mi líbí, mám ráda nepřeplácanou jednoduchost, takže za mě ložnice ano :-) Děkuju a krásný víkend!

      Vymazat
  3. Baru, moc pěkně jste to nafotila, hned bych se tam nastěhovala, přidala bych pár nekvetoucích kytek a bydlela, oranžovou já můžu...díky .
    Jiřina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kytky jsou speciální kategorie. Já bych všude cpala už jen Zahradu na niti :-))) Díky!

      Vymazat
  4. Báro,
    i tady vám patří můj dík za profesionální nafotografování tohoto interiéru.
    K materiálům:
    - obložení krbu je břidlice Multicolor pásky
    - pracovní deska v kuchyni je ze žuly s úžasnou kresbou, kde se barevně podařilo navázat na obklad krbu.
    S přáním hezkých dní,
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  5. Když nad tím tak přemýšlím, tak bych tam jen přikoupila několik květináčů ( pěkných ) se stálezelenými rostlinami...( řezané kytky jen na stůl ) a asi bych si vybrala jiné židle...ale jinak přesně podle mého vkusu , ta barevnost je tak optimistická, pocit tepla....( jiným asi naskakují pupínky )...díky vašemu oku a fotoaparátu !!!

    OdpovědětVymazat