středa 25. ledna 2017

Nový web

Tak konečně spuštěno! Asi nemá smysl psát, co všechno to obnášelo, protože to jsou tzv. nepřenosné informace. Každopádně je za tím spousta práce. Rozhodla jsem pro nový web z mnoha důvodů a jsem ráda, že jsem do toho šla. Můj velký dík patří grafikovi i programátorovi, kteří se mnou měli svatou trpělivost. Není to vůbec tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát a jen samotné plnění webu a ladění všech detailů, mě stálo mnoho a mnoho hodin práce. A nejen mě. Na novém webu už najdete aktualizovanou nabídku služeb, nový ceník a výběr realizovaných zakázek. Teď už snad nebude matoucí, co teda budu nadále fotit. Sama jsem si v tom udělala jasno už loni a ráda bych v tom pokračovala. Jediné, co mi zbývá doplnit, jsou fotografie z cest. K tomu se snad taky dostanu ještě tento týden, protože mimo nového webu jsem ještě měnila hardware, dneska mi přijdou zkalibrovat monitor a k tomu mám pro Vás jednu novinku z tiskárny, ale to zase příště. Teď už prohlížejte, klikejte a jestli se Vám bude chtít, klidně sdílejte www.barboragrunwaldova.com



Prima den!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

16 komentářů:

  1. Krása!!!!
    Pre mňa a pre moju tvorbu doma... neopakovateľné a nenahraditeľné...ďakujem:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Doma žijem a budujem a tvorím ... cez Tvoje fotky na to ,,vidím,, ... a s Tvojim portfóliom ešte lepšie:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Kamaradka delala neco podobneho, vim, je to na dlouho, ale vyslo to krasne:-). At se dari. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Obrovská spousta práce. Nejen ten web samotný, který je s tebou pěkně v souladu, ale i všechna ta práce, které je web svědectvím. Krása! Gratuluji.

    OdpovědětVymazat
  5. ...stručné, přehledné, jasné!...jako Ty:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné! Práce to muselo dát příšerně moc, ale vyplatilo se.

    OdpovědětVymazat
  7. Je krásnej! Fakt.
    Trošku mi přijde škoda, že se tam nikde neopakuje druh písma z loga, ale písmo webu se mi líbí. Asi by to nebylo tak čitelný, že? Z hlediska svojí profesionální deformace tam vidím pár věcí, které by zasloužily doladit jazykovým korektorem. Kdybys chtěla, pošlu mail.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. Logo má být jedinečné, čitelné a zapamatovatelné, takže opakovat font písma z loga v textech bych určitě nechtěla. Navíc texty na černém pozadí nejsou tak úplně nejlépe čitelné, ale já jich tam mám naprosté minimum, tak z toho snad oči bolet nebudou. Velmi děkuji za nabídku a ráda ji využiju, nicméně ty texty jsem si psala já a i když to možná není z pohledu češtiny úplně ok, jsem to prostě já. Ať už to může působit na klienta jakkoliv, ono to aspoň udělá takové síto. Něco jako skrytá energie, která člověka ovlivní :-))) Možná je můj názor špatný. I zde na blogu píšu někdy dost děsivě, vím, ale přesto nemám potřebu s tím nic dělat. Texty do AJ jsem si nechala přeložit, ale službu copywritera jsem řešit nechtěla. Každopádně ráda se přiučím, nicméně neslibuju, že použiju :-) Děkuju!

      Vymazat
    2. ne, já nemyslím měnit věty. Ale spíš čárky, pomlčky a tak. Styl samozřejmě respektuju. A nevnucuju se. :-)

      Vymazat
    3. Jo tak za čárky bych byla tuze ráda! To je snad na češtině pro mě to nejhorší :-) Děkuju!

      Vymazat