neděle 8. ledna 2017

Nedělních šest

Po týdnu stráveném víceméně u počítače jsem se fakt těšila, že konečně vypadneme ven. Taky mně ty delší procházky dělají dobře. I když v tom sněhu a bagančatech do mínus dvaceti, co nosím, abych nezmrzla, mi dneska stačilo i šest. Užijme si tu zimu, když už ji máme takovou krásnou! Ono to asi nebude trvat dlouho. Vzpomínám si, že když jsem byla dítě, byly takové zimy úplně normální. Dneska je to spíše vzácnost a tak je potřeba užívat si to. A ano, konečně mám rukavice, ve kterých se mi i v těch mrazech potí ruce! Takže si to fakt užívám, aniž bych byla zmrzlá na kost, jako tomu bylo v předchozích letech. Stačí vyjet kousek nad město a dá se i dýchat čerstvý vzduch. Krásně bylo na kopcích.




















Krásný nedělní podvečer!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

15 komentářů:

  1. Áno, ja dnes tiež presne tak!
    Aj s tými rukavicami, a u nás len mínus šesť:-)
    Ale tak pekne, ako ty, som to nenafotila, aj som na to pri tom fotení myslela:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To přece vůbec nevadí, mnohem důležitěšjí je ukládat vzpomínky do paměti a užívat si daný okamžik.

      Vymazat
  2. Krásné fotky <3. Já byla ráda že jsem rychle vytáhla a zase rychle schovala :D..ten foťák a ten nos teda taky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vsázím na velmi teplé oblečení a i když ty ruce z rukavic občas vytáhnu, po návratu se mi okamžitě zahřejí. Děkuju!

      Vymazat
  3. Krásná podívaná Baru ...jsi šikulka. Věrka

    OdpovědětVymazat
  4. Ta fotka s koněm v dálce nemá chybu...jak krásně se Vám podařilo zachytit to sluníčko. Něco podobného taky zkouším, ale nikdy se mi to tak krásně nepovede:(Janča

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky. Šest fakt stačí :-) U nás bylo celý den více, nebo spíše méně :-) Prozradíš, co to máš za super rukavice? Krásný den D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslela šest kilometrů :-) Rukavice jsem si pořídila lyžařské péřové palčáky Scott, model Mitten Women´s Downy, je to prý nejteplejší model http://www.skibikecentrum.cz/rukavice-scott_downy,_mitten,_women,_black-479831167-617648181-lyzarske-rukavice/ Jsou sice takové větší, nadýchané díky peří, ale naprosto nejteplejší, co jsem kdy měla a s rukavicemi jsem opravdu velký experimentátor, protože mně v zimě děsně bolí klouby na rukách. Takže jsem si letos dala práci s výběrem. Potom už jsou teplejší jen expediční a ty většinou nemají v malých velikostech :-)

      Vymazat
  6. Baru, krasa a soouhlasim, tohle by melo byt v zime normalni, tak jsem za snih rada, i kdyz na ty Vanoce by byl lepsi:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jsem zvědavá, jak dlouho mě ta zima bude ještě bavit :-)))

      Vymazat
  7. Baru, to je paráda! V zimě sníh!!!:) Z Vašich fotek sálá klid a pohoda. I my u nás užíváme snížku jako už několik let ne. A opožděně jsem Vám chtěla poděkovat za krásný diář a polštář. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když člověk nemusí jen trčet ve městě, tak je ta zima na kopcích krásná. Já děkuju Vám za stálou přízeň, jsem ráda, že se věci líbí ♥

      Vymazat
  8. Opravdu krásné fotky!! Nádherně zachyceno, smekám. A u té fotky s jezdcem na koni mi v uších začala hrát
    písnička z Třech oříšků pro Popelku.... :o) Hana

    OdpovědětVymazat