středa 4. ledna 2017

Mám se ...

... pracovně!  Konečně jsem se zase ponořila do pracovního procesu. Jsem odpočatá, zklidněná a natěšená. Tento stav bych si ráda udržela. Nepotřebuji, aby mi hlava praskala ve švech, mám v plánu některé věci prostě neplánovat. Jen je nechat plynout. Na konci loňského roku, vlastně už někdy na začátku podzimu, mě oslovila bytová designérka Ing. Zuzana Staňková z Olomouce a požádala mě o spolupráci. I když ty vzdálenější zakázky nerada beru a vlastně už je letos ani brát nebudu, Olomouc je pro mě takové hraniční město, kam jsem ještě ochotna za prací jet. Aby to ale nevyznělo, že dál už je mi líno, to určitě ne, ale už se to nevyplatí ani klientovi, ani mně, protože i cesta něco stojí, o čase stráveném cestováním nemluvě. Takže po Olomouc a šmitec nebo potom i s přespáním.  A co že jsme to vlastně celý den fotily? Dva rodinné domy a ukázku toho prvního přináším právě teď. Obývák v duchu přírody a čajových konviček, které majitelé domu sbírají a k tomu kuchyně s jídelnou.




  




 
 



A pokračujeme do kuchyně s jídelnou, která je propojena chodbou, v níž se opakuje kamenný obklad. Osobně mám tyhle opakující se prvky v interiéru moc ráda.




 

 





Kuchyně je opět v přírodních tónech a protože jsme ji fotily v období adventu, měla i takový lehký nádech blížících se Vánoc. Jakmile dokončím další nafocený dům, můžete se těšit na novou dávku inspirace.  Můj nový web ještě stále neběží, takže si zatím dělám galerii tady. Věřím, že čekání na výsledek bude stát za to a až nové webovky naplním, což obnáší ještě spoustu práce, konečně si odškrtnu poslední rest loňského roku.  Ovšem jak jsem psala na začátku, zatím nemám chuť na nic zbytečně tlačit a nechám věci plynout. S oblibou teď říkám, že všechno nějak dopadne a vždycky to dopadne dobře.

Prima den!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

12 komentářů:

  1. Báro,
    děkuji moc za focení, byl to příjemný adventní den:-)
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potěšení na mojí straně, Zuzko. Děkuji a budu se těšit někdy příště.

      Vymazat
  2. Ten zivotni pristup "ono to nejak dopadne" je asi nejlepsi, vzdycky to tak je. Krasne nafoceno. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak krásně se s tím žije! Jen si to člověk musí hlídat a neřešit :-) Děkuju!

      Vymazat
  3. ...krásný interier, zase dobře nafocen..."carpe diem":-)

    OdpovědětVymazat
  4. ...tak tenhle interier je děsnej,ale když se to někomu líbí...podle mě se to strašně rychle okouká a ty police u oken..celej int.zaplácaný dřevem ...a ta podlaha ta je hrozná,vůbec se k tomu nehodí a ještě dlažba...jen názor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě každý má právo na svůj vlastní názor a každému se líbí něco jiného.

      Vymazat
  5. Teším sa, že fotíš interiéry, aj keď tento je na nás moc ,,hladký,,:-), pre majiteľov iste dokonalý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím! A vím, že mě chápeš :-) A přesně o tom to je, je to moje práce a já se z každého focení snažím vytěžit maximum, i když zrovna u nás doma to taky vypadá jinak :-) Každý máme jiné požadavky a nároky na bydlení a to je na tom pěkné. Děkuju ♥

      Vymazat
  6. Moc se mi to bydlení líbí.Ta jednoduchost a dřevo se podle mě nikdy neokouká. Ta kuchyň a velký stůl, paráda.Pěkně jsi to nafotila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, pořád mám co zlepšovat, děkuju! Dřevo mám taky ráda. Mým snem je dřevěná podlaha, žádná plovoučka jako máme teď nebo vinylová podlaha. Tak snad se jednou dočkám :-)))

      Vymazat