čtvrtek 1. prosince 2016

Petra

V sobotu jsme si s holkama užily zase jedno moc fajn focení. Záměrně nechci psát boudoir, protože tuto disciplínu tak jak ji ode mě znáte, už fotit nebudu. Na stávajícíh stránkách ji sice ještě mám, ale už jim tikají poslední hodiny. Je to disciplína, kterou bych si ráda ponechala, protože mě pořád baví, ale pojala bych ji malinko jinak a hlavně decentněji. Jak? O tom se můžete přesvědčit, přikládám pár obrázků na nové doméně www.barboragrunwaldova.com, která je zatím jen přesměrovaná na staré webovky. Protože jsem ale potřebovala nutně nové vizitky, vymysleli jsme to takto. Aktuálně si můžete celou sérii prohlédnout zde. Tentokrát jsme nefotily na hotelu, ale v soukromém bytě, kde je vše stylově čisté, soukromí a pohoda zaručena. Mám ráda jednoduchost a přesně takové prostředí Vám nyní můžeme nabídnout. Samozřejmě se službami skvělé vizážistky Kristýny, která Vám upraví i účes, pokud si vyloženě nebudete přát kadeřnici. Tu máme samozřejmě k dispozici taky a těšíme se na Vás! 











Chtěla bych paní Petře poděkovat. Je totiž ženou, která umí přijmout sebe samotnou takovou, jaká opravdu je. A to je pro mě skutečná žena. Přirozená, decentní a svá. To jsou ženy, jak je chci fotit. Nepíše se mi to úplně lehce a nevím, jestli si můžu dovolit to říct na plná ústa, ale já to řeknu. V dnešní době je spousta žen posedlá dokonalostí. Potom se retušuje každá drobná nedokonalost, která naopak činí ženu dokonalou. A já to v té hlavě mám prostě nastaveno jinak, proto klasické boudoiry končí. Nahradí je focení podobné, přesto jiné, pro ženy, které umí sami sebe přijmout, pro ženy, které chtějí zachytit svoji skutečnou krásu. Já zkrátka nemůžu fotit to, co se mi zároveň ekluje a hlava nebere. Nově fotíme i v jiném prostředí a pokud máte zájem obdarovat třeba svoji kamarádku nebo pánové svoji drahou polovičku, můžete si u nás zakoupit dárkový poukaz přesně na tento typ focení. Takže dámy, foťte se, zachycujte svoji krásu, ale dělejte to hlavně pro sebe, ne kvůli ostatním a buďte sami sebou. Amen :-)

Krásný den!


Make up a vlasy: Kristýna Vodstrčilová Kristýna V.isage
Asistence: Eva Jelínková
Photo: www.barboragrunwaldova.com



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

7 komentářů:

  1. Baru,pod to se muzu jen podepsat!My ženy chceme být dokonale a to nejen fyzicky a pak se z toho hroutime!Tudy,ale naše cesta nevede! Petře to na fotkách moc slusi, zvlášť na jedné,zamyšlená:-)Ať se daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, akorát to nerady slyšíme a já bych to z pozice fotografa vůbec neměla vypustit z pusy. Ale prostě si nemůžu pomoct. Petra byla po dlouhé době jiné, žádné lamentování nad špekem, dokonce ani jizvu v dekoltu nechtěla retušovat a tím mě naprosto dostala. Sen mít takové klientky. Děkuju!

      Vymazat
  2. Pěkné fotky. Paní Petra je moc hezká žena ..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně povedená práce.Tleskám!

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky ! Kdybych měla odvahu tak do toho jdu také :)
    Petra

    OdpovědětVymazat