pátek 16. prosince 2016

Bydlení pro mladou rodinu

Dříve, než Vám představím další interiér, jehož focení jsem si s Lejkou opravdu užila, musím říct, že tohle byla jedna z letošních focených realizací, která se mi líbí moc. Nejen proto, že v ložnice jsme instalovaly moji fotku, i když si myslím, že jí to tam opravdu sluší (ano, trocha té sebestředné chvály je někdy potřeba). Mám taky ráda bílou barvu, ale občas ji decentně nějakým barevným akcentem doplním, i když asi v menší míře, než je v tomto bydlení. No každopádně posledních pár týdnů mám naprosto živý sen o tom, jak budeme rekonstruovat náš byt a kupodivu, i když jsou stěny bílé a podlaha dřevěná, je tam spousta krásných barevných věcí a uměleckých předmětů. Taková malá obytná galerie. A já se rozhodla, že si ten sen splním, protože jak známo, sny se plní! Chci se totiž obklopovat krásnými věci, které mě oslovují a dávají mi smysl, protože to mám prostě ráda. Toužím mít doma alespoň jednu malou sošku Olbrama Zoubka nebo obraz mojí kamarádka Jany Jano. A vůbec mi to nepřijde snobské. Naopak. Prostě takové to zadání designérce ..... tady je Olbram Zoubek, tady obraz Jany Jano, zde kaligrafie Svena Krause, tady obrázky Markéty Jinochové a samozřejmě Maxim Velčovský. K nim prosím interiér s bílými stěnami a pravým nefalšovaným dřevem na zem. Jo a taky kout pro moje horolezce, kde bude viset lano a mágo pytlíky jako součást interiéru. A možná se taky ještě někdy zmůžu na Bořka Šípka. Zkrátka každý, aby tam našel to svoje. A tyhle osobité interiéry Lejka umí půlně nejvíc. Možná je to otázka jěště několika roků a možná taky ne, každopádně kdyby na tom měla ztroskotat naše letní výprava, která už se plánuje a bude skvělá, tak volím raději cestování než nový bydlení.  Ale konec snění a zpět k této krásné realizaci, které byla jistě i snem mladé a moc příjemné rodiny, o které píše Lejka na svých stránkách a proto slovo přenechám jí a o celém projektu se můžete dočíst u ní.


 






 



A teď se konečně dostanu k dalším dvěma nafoceným rodinným domům a pokud dostanu souhlas s jejich publikování, můžete se na ně těšit tady na blogu. 

Krásný adventní víkend přeju!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

11 komentářů:

  1. té stínové fotce to tam opravdu moc sluší.
    A jen praktická - zátiší s maglajzáky a lanem s sebou nese prach a špínu. Nám se z lan věčně sype jehličí a rozdrcené suché listy, z pytlíků se bíle práší. Když plánovali vestavěnou skříň, lana dostala vlastní věšák. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, ale ne, když se to vytřepe ještě pěkně venku :-))) A navíc, v obýváku to určotě nebude :-))) Děkuju!

      Vymazat
  2. Naozaj bydleni pre mladú rodinu. Byt je zatiaľ taký čistý, nič naviac, ako keby tam nikto nebýval. Nijaké prkotinky naviac.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To přijde! A navíc, když se fotí a stylizuje intzeriér, tak se to prostě dělá pro fotku :-)

      Vymazat
  3. Moc pěkné bydlení . Těším se na další :)
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím to vypadá, že do Vánoc už to nezvládnu dodělat. Dutiny mě donutily k neplánovanému odpočinku, který je ale mimochodem moc fajn. Děkujeme!

      Vymazat
  4. Ja som si to tiež predsavzala u nás v dome a začala Tebou:-)
    Krásne Sviatky a naplnenie sŕdc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejmilejší! Děkuju ♥ Přeji rovněž klidné a příjemné vánoční svátky a požehnaný nový rok.

      Vymazat
  5. Úžasně zařízený podkrovní byt. Přesně takhle bych si to taky představovala. Brzy mě čeká rekonstrukce a řekla bych, že ten můj byt je prostorově opravdu hodně podobný. Sehnala jsem ho tady a jsem moc spokojená. Ale čeká mě opravdu spousta práce. Díky za pěkný článek a ty fotky jsou vážně super! :)

    OdpovědětVymazat