úterý 29. listopadu 2016

Poslední ...

... diáře 2017! Ze šedesáti vyrobených diářů zbývá k prodeji posledních deset kousků! Mám z toho obrovskou radost a taky jeden bonus pro Vás navíc! Pro ty z Vás, kteří jste mi psali o diář s motivem Ornamenty, který už byl delší dobu vyprodaný, mám dobrou zprávu. Dávám do oběhu ještě posledních pět kousků, tak neváhejte! Máte je v eshopu.



  K odeslání bude do dvou týdnů, takže do Vánoc, potažmo do konce roku, stíháme. Původně jsem sázela na jiné motivy, ale tento jednoznačně vede a protože jsem potřebovala nechat dotisknout ještě další zápisníky, přihodila jsem těch pět kousků navíc. A fakt mě těší, že tolik z Vás bude mít diáře ode mě. Děkuju!

Krásný den!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

2 komentáře:

  1. Tento byl i můj favorit. Objednala bych si ho, ale pro mě je u diářů zásadní, aby měly v rozvržení týdne pro víkendové dny stejně velký prostor jako pro dny všední. O víkendu se toho přece tolik děje! Takže vybírám podle toho. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu a rozumím, nicméně kalendárium je takové jaké je a není možné vyrábět po kusech. Resp. je, ale takovou cenu by za diář nikdo nezaplatil :-)

      Vymazat