úterý 22. listopadu 2016

Další interiér a 40

Koukám, že téměř týden je tu pusto prázdno, tak to dnes zkusím napravit. Víkend byl v rámci oslav velmi vydařený a už od pátku se mi nechtělo nic dělat. Už jsem ale zpět v plném pracovním nasazení. Původně jsem měla v plánu vložit nějaký samostatný, čerstvě čtyřicítkový post, ale víte co, ta euforie už ze mě stejně asi vyprchala. Ono taky o čem spát? Nezmění se nic, jen to první číslo. No, lhala bych, že to v hlavě nezahlodá, to samozřejmě ano a kdo píše, že ne, kecá! Není to žádná tragédie a snad minimálně dalších deset let to ještě půjde. Na tomto věku je krásné to, že člověk už ví co chce a jde si za svým snem a plní si svá přání. A to je přece úžasný! Mám to stejně. O vráskách tu nic psát nebudu. Samozřejmě, že jsou a nepomůže na ně ani Havlíkův zázrak ani žádný jiný, byť by byl třeba Hauschka. Co si budeme povídat, na krásnou pleť platí 2S (sex a sauna). Puritáni prominou nebo si zakryjí oči, ale je to tak. Po nich je pleť prostě nejkrásnější! Tím bych tohle téma uzavřela a pojďte kouknout na další krásný interiér, který jsme fotily s bytovou designérkou Janou Boháčkovou minulý týden v Brně v atraktivní lokalitě, tedy alespoň pro mě. Vysoké stropy a krásné prostory. Samotná k této realizaci můžu napsat jen tolik, že se mi velmi líbí. Jednoduchý, přesto hravý interiér s barevnými akcenty, důmyslně vyřešení oddychový koutek, kde se po dobu focení ukrývala nová kočičí obyvatelka tohoto bytu. Za mě jednička s hvězdičkou. Více obrazem.






Sedačku jsme dekorovaly mými fotopolštáři, které jak je vidět, se k sobě i různými motivy hodí. Některé z nich navíc teď najdete ve výprodeji za velmi zajímavou cenu.









Spojený obytný prostor mám ráda. Nedokážu si dnes už ani představit, že bych měla oddělenou kuchyni a obývák. To jsou místa, kde se všichni setkáváme asi nejčastěji a já třeba ráda vařím a komunikuji s ostatními. Tento prostor se mi líbí i z důvodu jednoduchého a čistého stylu. Nábytek je vkusně doplněn chaosem kolem stolu, který je pro mě úplně top. Navíc je to chaos od TONu, takže naprostá krása. 
 



Chodba je barevně opět velmi příjemná, neutrální a vtipně doplněná barevným osvětlením. Ložnice je sice menší, ale není tam nic zbytečného a navíc parkety. Na dětském pokoji mě nejvíce zaujala malba na zdi, jejíž autorkou je přímo majitelka onoho dětského pokoje. To se hodně povedlo. Myslím, že celé se to hodně povedlo a já děkuji Janě za důvěru ve mě vloženou. Takové krásné interiéry je radost fotit. To vlastně ani není práce, protože dělám to, co mě baví. Ještě Vás tu čekají další dva interiéry a potom už se snad dostanu k pokračování Barcelony. 

Krásný zbytek dne!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

9 komentářů:

  1. Baru tak to asi budu muset 2S zařadit :D...jinak krásně si to napsala :).

    Interiér jsem už obdivovala na instagramu, příjemné detaily...pořád ve mě bojuje retro a vintage...tak nevlm jam to dopadne...asi budu muset počkat do tě 40tky :D Pa Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. HLavně to první S nic nestojí :-))) To byla taková snad vtipná vsuvka, ale fakt funguje. Navíc je o dost příjemnější než některé krémy a jiné omlazovací procedury :-)))

      Ve mě se to taky pořád hádá, takže 40 není žádnou zárukou :-)Úplně nejraději mám čistou a jednoduchou modernu doplněnou nějakým retro kouskem a kouskem nějakého umění. Jeden takový interiér chystám taky na blog.

      Vymazat
  2. Baru,
    vidíš to, já ti úplně zapomněla popřát ke kulatým narozeninám!
    Tak vše Nejlepší, hlavně hodně zdraví a koukám že vše ostatní už máš ;-)
    Dokonce práci ,která tě baví.
    To já jdu do práce po rodičovské ve čtvrtek a vůbec se mi tam nechce :-(
    Krásné listopadové dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však o nic nejde! Děkuju za přání a přeju ať se Ti v práci aspoň trochu líbí! Já konec rodičáku vlastně nepostřehla, protože jsem pořád dělala něco, tak ani nevím, jaký to je :-)))

      Vymazat
  3. Co napsat...
    Baru, jsi skvělá. Ještě jednou přeji vše nejlepší k narozeninám.
    Romana

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné, čisté, útulné, jednoduché! Ten koutek v rohu - úplně se tam vidím s knihou :-) A k tomu číslu jsme si řekly :-) Momentálně k tomuto tématu vychází deska od Lenky Nové, mj. s texty Michala Horáčka a jmenuje se, jak jinak než Čtyřicítka. Pasu po ní :-) Hezké dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten koutek by se mi taky líbil! Jednou mi ho navrhneš doma, s obrovskou lampou, retor křesílkem a nějakým obrazem na zeď. Dej mi reference! Děkuji a pěkny zbytek víkendu :-)

      Vymazat