středa 19. října 2016

Retro Vánoce

I milí a pozorní lidé stále existují a jsem nesmírně ráda, že jich ve svém životě potkávám stále víc a víc. Byť některé jen virtuálně, jako třena paní Ivu. Reagovala na můj komentář u příspěvku o retro vánočních ozdobách na blogu Zase ta Lucie a nabídla mi ozdoby, které už nevyužije. Rozumějte zdarma! Neváhala jsem ani vteřinu. Ne proto, že byly zdarma, ale proto, že takové se dneska velmi obtížně shánějí a hlavně někteří lidé už neví, co by za ně chtěli. Byla jsem moc ráda, že Iva souhlasila s výměnou za výběr z mého eshopu. A obchod se uskutečnil. Tedy alespoň já už mám svoji krabici doma, i když některé kousky bohužel nepřežily laskovanou péči České pošty a jiné zase už stihly projít mým lehkým redesignem. Už se nemůžu dočkat, že letos budeme mít konečně takový vánoční stromeček, jaký si pamatuju já od mojí babičky. A nebudou chybět ani skřipce na svíčky! I když moje virtuální pracovní šuplíky praskají ve všech, musela jsem si udělat malou pauzu a pochlubit se. A zároveň Vás chci poprosit, kdyby někdo z Vás disponoval podobným pokladem, který pro každého nemusí být zrovna poklad, ráda retro vánoční ozdoby odkoupím popř. vybátruji za něco z mého eshopu.

 




Kdyby se tedy někdo chtěl zbavit starých vánočních ozdob, pište volejte, kontakty jsou zde. Určitě se dohodneme na výměně nebo finančním vyrovnání. Budu moc ráda! A já jdu zase pomalu vyprazdňovat ony virtuální šuplíky, protože v nich na zpracovnání čeká spousta krásných fotek. A taky snad brzy udělám pokračování Barcelony. 

Krásný zbytek dne!

PS: na odrazy v baňkách, prosím, neberte zřetel :-)


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

10 komentářů:

  1. Báro,nevím,jak to děláte,ale podle fotek vám došlo něco podstatně hezčího,než jsem já v těch zaprášených krabicích posílala... :-) Ivča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malinko jsem je přeleštila utěrkou a vyprášila krabice a jsou jako nový! A mám(e) z nich velkou radost!

      Vymazat
  2. Baru, to je tak krásný x-) Ty ozdoby jsou fakt moc krásný dar. Už se těším na fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Takové ozdoby mám taky moc ráda. Přesně tyto mám doma a pořád strojíme stromek, tak jako to znám z dětství - staré skleněné ozdoby, čokoládové figurky a svíčky na skřipcích = nádhera a tradice. Spoustu ozdob mám od babičky a dokonce od prababičky. Některé jsou už tak křehké, že se na stromek věšet už nedají, ale každé Vánoce si je prohlížím a vzpomínám. Mějte se fajn a přeji krásné Vánoce. :-) Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak čokoládové figurky u nás určitě nebudou, protože by stejně dlouho nevydržely, ale pár skřipců snad ještě seženu, abychom si mohli zapálit svíčky. Jinak teda na Štědrý den zapalujeme aspoň křestní svíce kluků. Děkuji a mějte se krásně.

      Vymazat
  4. Bingo! Nádherné, ale nezávidím!

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den,mela by jste zájem třeba i o háčkované vločky nebo andílky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, pokud máte foto, pošlete do mailu, ráda se kouknu.

      Vymazat