sobota 22. října 2016

Milý Ježíšku ...

Není ještě brzy psát Ježíškovi? Já myslím, že ne, protože pro letošek už v tom mám jasno! Včera v noci jsem malinko prokrastinovala na netu a protože chci, aby to měl Ježíšek jednodušší, udělala jsem mu koláž. To aby měl dostatek času a neměl stres na poslední chvíli. To, že jsem byla hodná, nemusím psát, to mohl vidět celý rok. Knihy miluju a po těchto dvou už nějakou dobu toužím. Taky miluju malýho Pepíčka a vlastně cokoliv od Maxima Velčovského je pro mě veliká paráda. Černobílá mapa Barcelony to byla láska na první na první pohled, protože přesně v této části jsme bydlely s Evuš no a Instax Mini je naše cesty, abych mohla do deníku rovnou přidávat autentické okamžiky. Momentálně bude možná stačit, když konečně dodělám ty fotky z letních cest, ale jsem klasická kovářovic kobyla, takže se není čemu divit. Celý víkend mám opět pracovní (to bylo zase slibů jak to omezím), takže netuším, kdy se ke svým osobním fotkám vůbec dostanu :-) Prima víkend všem!




1 Meda Mládková - Můj úžasný život
2 mapa Barcelony 
3 Tomki Němec  - Václav Havel
4 Little Joseph Maxim Velčovský  
5 Republic tray Maxim Velčovský



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Já myslím, že je nejvyšší čas napsat Ježíškovi. Pomalu to taky připravuji ať nemá tolik práce a má na to čas :-)) Hezký, i když pracovní víkend D.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to abych si pospisila, ja nestiham:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já stíhám! Dárky si nedáváme, vánoční atmosféru milujeme a je to všechno v klidu a pohodě. Dřív jsme taky měli seznamy a nakonec jsme si řekli, že je jednodušší, když si to koupíme a nekonají se nervy a zklamání.

      Vymazat
    2. No jo, jenže u nás se ještě věří na Ježíška ;-)

      Vymazat