pondělí 17. října 2016

Malé velké radosti ...

... aneb tohle je práce, která mě nesmírně baví. Pamatujete si na příšpěvek o rekonstrukci vily z první republiky, který jsem pro Atelier Fousková fotila letos v květnu? Jestli ne, tak klik sem. No a dnes si můžete přečíst článek na webu prozeny.cz. Jsou to malé věci, které mi ale dělají velkou radost a jsem nesmírně ráda, že můžu být alespoň jejich malou součástí. Už když tento projekt Lejka řešila, byla jsem v očekávání něčeho opravdu úžasného, protože jak všichni pravidelní čtenáři vědí, já ty prvorepublikové vily prostě miluju. A zajímavé je, že mě tam osud stále vrací a to nejen soukromně, ale poslední dobou i velmi často pracovně. Zrovna včera jsme fotili v Löw-Beerově vile ve Svitávce, tak doufám, že Vám brzy pár fotek ukážu. Ty z posledního focení najdete tady. Ale zpět k vile tišnovské. I když prošla kompletní a dle mého názoru velmi zdařilou rekonstrukcí a je tam vlastně všechno nové, přesto tam stále dýchá ten rok 1938. A za to klobouk dolů. Krásná práce, Lejko, gratuluju!



A Vám všem ostatním přeji, abyste mohli dělat to, co Vás baví a naplňuje.
Krásný začátek nového týdne!






Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Baru, moc děkuji za hezká slova a nádherné fotografie. Mám velkou radost! A to ještě počkej, až budeme fotit schodiště, to je teprve pecka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůžu se dočkat! Pro schodiště mám zvláštní slabost :-)

      Vymazat
  2. Možná se pletu, neříká se tomu skrytá reklama?
    Zdraví Pavel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Pavle, reklama to je, ale rozhodně ne skrytá :-) Sebepropagace k mému blogu patří, kde jinde si mám dělat reklamu, když ne tady? Je to součást mojí práce.

      Vymazat
    2. není skrytá, je úplně otevřená, a není důvod ji skrývat, když je chuť a důvod pochlubit se dobrou prací, ne? Tento typ propagace mi vůbec nevadí, vždyť Bára píše o věcech spojených se svou prací, ne? (ale je pravda, že některé blogy jsem přestala navštěvovat kvůli všude blikající reklamě a reklamním článkům, které jsou poněkud od věci.

      Vymazat
    3. Veroniko, tak nějak jsem to myslela. Prostě jsem se chtěla pochlubit :-)

      Vymazat
  3. Pavel možná myslel i reklamu na moje služby. Ano, reklama to je zcela otevřená. Stejně tak já Báře oplácím na svých stránkách. A to proto, že nám spolupráce klape. A obě to, pokud vás to zajímá, děláme zadarmo :-) Naopak, pokud by si za to chtěl někdo zaplatit, má smůlu, že, Baru ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Já navíc neumím o realizacích tak pěkně psát a hlavně neznám podrobnosti, tak s radostí hodím link k Tobě a tam si zájemci můžou přečíst kompletní informace :-)

      Vymazat