sobota 24. září 2016

Výherci fotosoutěže

Tak moji milí, pokud jsem správně (několikrát po sobě) počítala, výsledky letní soutěže se mají takto:

Souboj byl poměrně těsný, ale s výsledným počtem 14ti hlasů vítězí Jana Jano s fotografií č. 1 a stává se majitelkou fotopolštáře dle vlastního výběru. Na druhém místě s výledným počtem 10ti hlasů se umístila Milada s fotografií č. 8, která se stává majitelkou dvou kusů fotoprostírání dle vlastního výběru a konečně na třetím místě s výsledným počem 8 hlasů se umístila Joanna s fotografií č. 2 a té náleží plakát 40 x 60 dle vlastního výběru. A protože o čtvrté místo se dělí Libor s fotografií č. 3 a Alžběta s fotografií č. 4, dovolila jsem si dát svůj výsledný Liborovi, protože prostě vodní plochy mě nepřestávají fascinovat. Takže jemu poputuje sada pohlednic. 




Všechny výherce obešlu emailem, ale vzhledem k tomu, že přístí týden letím na krátkou dovolenou, rozešlu výhry až po 7.10. Děkuji za pochopení! Všem díky za účast a doufám, že se Vám soutěž líbila.

Krásný zbytek víkendu!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Gratuluji vitezum, soutez byla fajn, a ted uz preju prima dovcu:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě spoustu věcí musím dodělat, ale už se vidím s drinkem na pláži :-) Děkuju!

      Vymazat
  2. Soutěž byla super! I když jsem se nakonec nezapojila, bavilo mě ji sledovat. Vítězům gratuluji a Tobě, Baru, přeji krásnou dovolenou, ať je dle Tvých představ!
    V.

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Barboro,
    o prázdninách jste mě potěšila cestou do Albánie s malými dětmi a já konečně vyjela bez obav před tureckým záchodem, toulavými psy, špínou, žebrajícími dětmi a přepadením - do Rumunska. A bylo to nádherné, zajímavé a poučné. Jako mantru jsem si stále opakovala "jsou v unii, jsou v unii, ...". A paráda. Spali jsme jen v kempech, a viděli to nej, co nabízí turističtí průvodci: hory, Bran, Salina Turdu a nádherná města. Bukurešť už byla trochu z ruky a tak nejstarší dcera plánuje za rok vlakem Budapešť, Bukurešť a Bratislavu. Příští rok si cestu rádi zopakujeme, zkusíme jiné hory, jiná nádherná města, deltu Dunaje a Černé moře. Lidé byli milí, se stejně jednoduchou angličtinou jako my, špína a toulaví psi jen u cest (my naštěstí vždy v autě) a jen na jihu, žebrající děti žádné (i když jeli na povoze, nebo seděli u cesty hordy mladých, tak měli lepší smartphony než já). Turecký záchod jsme nepotkali ani jeden. A kemp u Sázavy byl stokrát nechutnější než jakýkoliv rumunský. Krajina Rumunska je nádherná, jen si jí ještě neumí moc vážit. Ale oni se to naučí, i my se to naučili. Ještě jednou díky za informace, které mi váš blog poskytl. Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, tak to mě moc těší! Balkán je pole neorané a země neobjevených krás. Rumunsko už je asi více probádané, ale třeba taková Makedonie, Albánie ... to je opravdu pecka. Děkuji za návštěvu!

      Vymazat