pátek 2. září 2016

Podle mého gusta

Tak nějak by se dal nazvat interiér,  který jsme s Leou Fouskovou fotily v první polovině srpna. Tohle je přesně můj šálek kávy a hlavně, na skle kuchyňských dvířek je vytištěná moje fotka STROMU, kterou Lea pro tuto realizaci s klienty vybrala. A z toho mám velkou radost, protože fotka nemusí nutně viset jen na zdi. Musím přiznat, že mi tam opravdu sedí. Ale není to jen kuchyně. I vstupní prostory jsou velmi příjemné a tak přináším pár inspirativncíh fotek a více se o celém projektu můžete dočíst na stránkách ateliéru. Na Photodeck momentálně další nové fotky vkládat nebudu, protože stránky se dělají kompletně nové a tak trochu nové věci nastaly počátkem září i u mě. Září je v podstatě posledním měsícem, kdy dofotím rezervované zakázky a tímto považuji pracovní víkendy za minulost. Nebylo to jednoduché rozhodnutí, protože tím pádem sice přijdu o část zakázek, na druhou stranu ten čas raději věnuji rodině, protože jediný čas, kdy můžeme být všichni spolu, je právě ten víkend. V září mám všechny víkendy plné a to mě trochu štve. Vlastně ne trochu, ale dost. Sice se na focení moc těším, protože mě čekají tři svatby a další focení ve vile, ale prostě je to víkend. Výjimku občas udělám v podobě svateb, protože ty já mám moc ráda. Tím pádem se mi všechno smrskne do pracovního týdne a co se tam nevejde, tak prostě nebude. Věděla jsem, že dřív nebo později to přijde a budu to řešit, ale mně se to řešit vůbec nechtělo a tak to nějak vytanulo úplně samo. Vlastně teprve včera. Komerčních zakázek na focení interiérů mi stále přibývá, což mě velmi těší a vlatně i hodně baví, takže i moje nové stránky budou více zaměřeny na nabídku těchto služeb. Taky bych si moc ráda udělala čas a splnila jeden dětský sen a naučila se kreslit. Vůbec bych se zase chtěla víc věnovat focení jen tak, sama pro sebe, ve volných chvílích, pro radost. Zjistila jsem, že po nocích se dají dělat mnohem příjemnější věci, než je vysedávání u PC a upravování fotek. Za minulý týden jsem přečetla skoro tři knížky, což se mi nestalo ani nepamatuji. A tak proč nevyužít toho, co mi život tak laskavě nabízí. Což tak. A teď už malá obrazová inspirace.










A ještě vstupní prostor. 








A co na závěr?  Ráno mě na facebooku oči přitáhl jeden moc pěkný citát a tak ho musím sdílet s vámi. „ Práce je příliš významnou součástí života na to, aby se v ní člověk trápil.“ Jack Welch.

Krásný den!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

17 komentářů:

  1. Dobrý den, moc mne zaujala realizace vstupního prostoru - někdo u toho opravdu přemýšlel, vše je prostě wow. Bravo! Moc by mne zajímala ta tapeta. Netušíte, kde domácí kupovali? Jinak hodně štěstí ve vašem "méně" pracovním životě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kláro, netuším, ale zjistím. Děkuji!

      Vymazat
    2. Dobrý den, Kláro, děkuji, vždy přemýšlím, je to moje práce :-) Jsem ráda, že je to vidět :-)Tapeta je z katalogu Esprit 9, číslo 94145-2, je tam celá "mořská" kolekce. Katalog je však již nějakou dobu na trhu, takže pokud ji chcete, raději si pospěšte.

      Vymazat
  2. Ta černobílá fotografie dokáže dodat hloubku... Vydařená realizace :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten napad s fotkou i fotka samotna jsou bezva, tuhle zelenou ja ne, jinak ale pekne:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc barvy v interiéru taky ne, ale limetkovou klidně jo. Je to takové fresh. Díky!

      Vymazat
  4. Krásné bydlení ....tu zelenou miluju ,mám ji taky v kuchyni -fotka je moc pěkná a její realizace na skřínku nápaditá ,ale ta chodba to je nádhera , ach!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, ten nápad se stromem je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až budu dělat jednou novou kuchyňskou linku, dám si fotku pod sklo na zadní stěnu :-)

      Vymazat
  6. Krásné fotky, interiér a strom sedl jako ...víš co.

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji všem za milé komentáře. Fajn klienti - otevření, vstřícní, důvěřující...šikovní řemeslníci a na závěr skvělá fotografka. Co víc si přát? :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásná kuchyňka, taková by se mi taky líbila.

    OdpovědětVymazat