pondělí 26. září 2016

Diáře 2017 - část II.

Podařilo se a během víkendu jsme zvládla doplnit eshop o další nové motivy diářů. A ráda Vám je představím i zde. Pojďte kouknout a vybrat si svého favorita :-)



Diář JEŠTĚD - fotografie na úvodní straně již znáte a pochází z Ještědské série nafocené v květnu loňského roku. Minimalistický, čistý a jednoduchý. Stříbrné kroužky jsou doplněny šedou gumičkou a decentní stříbrnou ražbou letopočtu. Zadní strana je z recyklovaného kartonu potažená šedým knihařským plátnem.



Diář UKRYTO V LEDU - letošní lednová fotografie zimní námrazy, která umí nádherně kouzlit. Zimní příroda mi přijde nejfotogeničtější a i když mám ráda léto, zima ve fotce jednoznačně vítězí. Elegantní diář tón v tónu doplňuje stříbrná kroužková vazba s šedou gumičkou a stříbrným letopočtem. Zadní strana je z recyklovaného kartonu potažená šedým knihařským plátnem.




Diář KÁMEN - loni kůra, letos kámen. Tento je od Jadranu, z letní expedice po Balkánu. Minimalistický, vhodný pro dámy i pány. Komu se líbí, neváhejte, budou jen tři kousky! Stříbrná kroužková vazba je doplněná šedou gumičkou a stříbrným letopočtem, zadní strana je opět  z recyklovaného kartonu potažená šedým knihařským plátnem.



Diář  TROJÚHELNÍK - opět detail oprýskané fasády, tentokrát blanenského domu. Trochu té geometrie na závěr :-) Barevně opět sladěný. Měděné kroužky ladí s celkovou barevnou náladou diáře, jsou doplněny šedou gumičkou a stříbrným letopočtem. Zadní strana je z recyklovaného kartonu potažená tabákovým papírem.



Uvnitř opět  týdenní kalendáruim v českém a anglickém jazyce z nádherného recyklovaného papíru holmen book. Obsahuje osobní údaje, plánovač dovolené, plánovací kalendář, roční výhled a stránku pro kontakty. Vlevo týdenní plán, vpravo potom místo pro poznámky. Na konci diáře jedenáct čistých stránek. Každý diář je opatřen saténovou záložkou. Ručně vázané! Všechny jsou vyladěné a čekají jen na vás :-) Koupí navíc podpoříte nejen mě, ale i sociální firmu, se kterou spolupracuji při jejich výrobě.   V eshopu najdete popisky a více fotografií. Některé z nich jsou již prodané, ale budou opět  dostupné do dvou týdnů. Tak a to je vše. Mám z nich neskrývanou radost a věřím, že i Vy budete mít, až Vám dorazí domů!

Přeji krásný začátek nového týdne!




Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Dalsi nadhera. Nevedela bych, ktery vybrat:-). Hezky den. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Baru,
    opět jsou krásné všechny, ale diář s motivem "Trojúhelník" bude doufám můj.
    Romana

    OdpovědětVymazat
  3. Foto krásne (ľadová tráva:-)) a krásne spracované, že by som mojim dvom študentkám kúpila vianočný darček?

    OdpovědětVymazat