úterý 6. září 2016

Blansko očima mýma no.1

Loni jsem se zapojila do projektu 365, ale nedokončila jsem ho. Nemám pevnou vůli a nemůžu dělat věci na sílu. A vyfotit jednu fotku každý den, je tak trochu závazek. Nicméně jsem si někdy v lednu řekla, že si ty fotky jednou roztřídím a udělám složku s fotografiemi jen z našeho města. Většinu z nich už asi znáte, ale přesto si je sem přidám a tak trochu doufám, že časem doplním. I když naše město nemá žádnou závratnou historii ani historické centrum, dokonce i z hlediska architektury je to dost chabé, přesto se snažím (už 11 let) mít ho ráda. Hledám na něm to pěkné, co tu je, ale ne zrovna pohledem sluníčkovým. Sluníčkář nejsem a věci vidím po svém. Stejně tak Vám teď nabízím k nahlédnutí moje město. A asi nejraději ho mám v zimě. Blansko očima mýma.














 





















Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

11 komentářů:

  1. Velikaaaaaaaaaaanskaaaaaaaaaaa nadhera, opravdu velika. Ty kino fotky, ale i dalsi, jsou naprosto dokonale. Obdivuji um vyfotit fotky ve tme, to mne totiz vubec nejde:-))). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Tobě se líbí Blansko! Děkuju pěkně :-) Večerní kino je ze stativu, navíc je to moje nejoblíbenější budova ve městě.

      Vymazat
  2. Jsou to moc zajímavé fotky. Kromě kina - ve dne i v noci se mi líbí - kanál s rozšlapaným sněhem (břečkou :-)), vyježděné stopy ve sněhu, jeřáb asi u bourání? domu a ... a ... :-)) Hezký večer D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danko, děkuju. Kanály mám obecně ráda, obzvlášť, když je mám takto naservírované :-) Jeřáb je z demolice hotelu Dukla a vyježděné stopy jsou před domem na parkovišti. Fotím to shora každý rok :-)

      Vymazat
  3. Ty zimní fotky, ty jsou super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zimní město mám nejraději, ani nevím proč. Děkuju!

      Vymazat
  4. Milá Báro, upřímně ... za mne nejlepší příspěvek, co jsi tu snad kdy měla ... Ano, většinu znám z předchozích příspěvků, ale takhle ty fotky pohromadě ... Wau!!! Spadla mi brada! Moc Ti fandím, ať Ti to fotí jako dosud a ještě lépe!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi milá, Andreo, děkuju moc! Já si na nejlepší příspěvky moc nehraju, sypu sem, co uznám za vhodný, ale je pravda, že tohle je to, co mě baví a na co mně bohužel nezbývá moc času :-)))Ráda se k nim ale vracím a věřím, že postupně přibudou další. Obdivuju, že jedeš 365 tak pravidelně!

      Vymazat
  5. Silu to má tu najlepšiu, bez nej by som neprežila a rozoznám ju vždy!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Krása, Baru! Moc se mi líbí ty dva zasněžené pohledy na město, od těch nemůžu odtrhnout oči. Pohádkové...
    V.

    OdpovědětVymazat