středa 17. srpna 2016

Miss graffiti

Míša. Krásná a přirozená slečna, která dostala focení jako dárek. Líbil se jí nápad nafotit sérii fotek v lehce industriálním prostředí a s graffiti v pozadí. Tohle dokážu ocenit, protože mně samotné je to velice blízké. Nebylo třeba žádného velkého stylizování, které stejně nemáme rády a tak jsme vsadily na přirozenost a pouze lehký make up. A tady je výsledek. 









 
Taková práce mě opravdu baví, protože výstup je velmi reálný. Bez kolorování fotek, bez filtrů a velkých retuší. Prostě natur, tak jak to ve skutečnosti je. Jsem ráda, že se najdou i tací lidé, kteří preferují tento styl fotek. Přiznám se, že mám čím dál tím větší problém fotit stylizované fotky, kde si člověk hraje na něco, co ve skutečnosti není. A tak s novým webem, na kterém se intenzivně pracuje, přijdou i již avizované změny a třeba boudoir v takové podobě, jaký u mě znáte, už fotit nebudeme. Místo toho připravujeme novou vizi focení žen v interiéru. Bude za přijatelnější cenu, protože již nebudeme platit nájem v hotelu a klientka budete mít na výběr, jestli chcete vizážistku, kadeřnici nebo naopak ne. Cílem jsou nestylizované, čisté a přirozené fotky. Snad se nám první focení podaří již brzy. Celou sérii s Míšou si můžete prohlédnout na mých stránkách. Míši samozřejmě děkujeme za souhlas s publikováním fotek. A já se na pár dnů ztratím, protože ještě zítra odfotím jednu zakázku a potom hurá na krátkou dovolenou bez dětí. 

Mějte se prima!


Asistence: Eva Jelínková



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

2 komentáře:

  1. Taková pěkná slečna a i moc retuše nepotřebuje ;). Fotky jsou pěkné, nejvíc ta série tří fotek vedle sebe s graffity pozadím ... Užij si dovolenou bez dětí :).

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju! Prodloužený víkend byl skvělý.

    OdpovědětVymazat