čtvrtek 25. srpna 2016

Diáře 2017

Ráda bych Vám představila výběr motivů pro diáře 2017. Konečně definitivní podoba, i když mi to trvalo dlouho dojít k tomuto finálnímu výběru. Takže letos takto. Můžete se těšit na 8 motivů a protože mi už několik z Vás psalo, že budete mít o diáře zájem, napište si klidně předem, které chcete mít.  Už teď ale můžu prozradit, že kroužkové diáře A5 s týdenním kalendáriem budou stejně jako loni i předloni v limitované edici, tudíž nebudu dělat dotisky, takže si včas rezervujte. Kroužky i gumičky budou samozřejmě barevně ladící, žádnou divočinu nečekejte :-) Na eshopu by měly být dostupné zhruba do 3 týdnů a včas Vás budu informovat. Líbí, nelíbí?


Mějte prima den!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Moc pěkný výběr. Nejvíce se mi zalíbil zřejmě ten nejaktuálnější, chrudimský motiv. Připomněl mi krásné kachle paní Zuzky Strakové. Naopak mne nezaujal ten poslední, působí na mne lehce smutečně, to asi ta fialová barva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je omýtka starého oprýskaného domu :-) A ten poslední se tak může klidně jevit, i když ve velkém provedení s černými kroužky a gumičkou, působí spíše elegantně. Děkuji!

      Vymazat
  2. Baru, jeden lepší než druhý. Diáře budu chtít dva, ale motivy musím ještě porozmýšlet, je to oříšek, žes těch motivů nenabídla ještě víc!!! ;-P
    Největší favoriti jsou 2 a 7. A co za motivy jsou 1 a 4? Dík, V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když já se taky nemohla rozhodnout :-)))

      Jinak zleva od shora: 1. kámen od Jadranu, 4. podzimní tráva z Orlických hor. Od každého motivu mám v plánu 5 diářů, možná jich udělám o fous víc. Ale cena bude bohužel o fous vyšší než byla loni, protože i tiskárna je opět letos dražší.

      Vymazat
  3. Líbí, líbí:-))
    V spodnom rade je niečo úžasné: čipka v hrdzi? a spolu s ,,hrdzavou obálkou,, odvedľa pekne ladia!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obě dvě fotky ve druhé dolní řadě zleva jsou omýtky starých domů :-) Ten první s ormanemty květu je z letošní Chrudimi, ta šipka je dům u nás ve městě. Děkuju!

      Vymazat
  4. Krasne motivy, ja uz tedy diar mam, takovy klasicky, tohle je ale jina liga:-). M.

    OdpovědětVymazat