pondělí 13. června 2016

Už 9!

Trochu opožděně, ale přece! Přeji krásný začátek nového týdne všem. Já měla tento víkend příjemně pracovní, ale ten minulý byl ve znamení oslav. No jo no, ještě nemám ani všechny fotky z oslavy hotové, protože ty virtuální šuplíky fotkama doslova přetékají. Mám pro Vás alespoň pár střípků z oslavy narozenin. Bože, už 9! Letní měsíce jsou bezva v tom, že se dají pořádat oslavy venku a tak i ta Marťova byla podle jeho přání s kamarády v kempu Baldovec. Proběhla dobrodružná výprava, opékaní špekáčků a samozřejmě nechyběly lanové aktivity. Počasí vyšlo na jedničku. Stanovalo se a prostě se to povedlo.

 Letos žádný dort, ale cupcaky. Ne, nedělala jsem je já :-) Do přírody super praktické, nemusíte řešit logistiku velkého dortu, krájení ani talířky, prostě každej si vzal do ruky a bylo vystaráno. Navíc měly úspěch.


To je on, mého srdce šampión. Ne, nebudu používat to známé klišé, už jsem si to zakázala. Vstříc novým zítřkům a ať se Ti pořád daří, Marťo!

  Cupcaky byly tak úspěšné, že musely mít svého zvláštního hlídače :-)


 A víte co potěšilo nejvíc mě? Handmade přání, to se cení!

 Bojová porada před výpravou.

 Holky plní úkoly. Jo, už se konečně kamarádí i s holkama :-) Bylo období, kdy holky byly naprosto nepřípustné!

 A taky se brodilo. Neuplaval nikdo a  v botách to prošel jen můj syn. 

 Ti nejmladší šli suchou nohou. 

 A slackline byl taky super. Smekám, kdo na tom umí chodit!

 A tady je kompletní sestava. Zbytek aktivit jsem pouze pozorovala zespodu, protože ta doba, kdy jsem tu lezla po lanech já, je už dávno pryč. 

 Tak mládeži, kupředu nahoru. Lanovka čeká!

 Soustředění a instrukce. 

 Už jsem si zvykla, že mi pořád někde visí na laně. Co nadělám, když jablko nepadá daleko od stromu. Navíc lepší lano než gauč, no ne?


 Největší bavič. 


 Co na těch lanech mají? Já raději stojím pevnýma nohama na zemi. Teda aspoň někdy.

Třídní partička na závěr. 


Co dodat. Život je otázkou priorit aneb jak si kdo ustele, tak si lehne. Slíbila jsem všem účastníkům fotky na dvd, tak snad se k tomu dostanu v dohledné době, ne jako s fotkama z loňské dovolené, ty jsem zakládala do alba teprve minulý týden. A pokud dostanu souhlas s publikováním, tak se můžete těšit na jednu foto akcičku z víkendu, kterou jsme fotily v Löw Beerově vile ve Svitávce. 

Krásný večer!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Milá Báro, to jsou tak báječné fotky a úžasný zážitek. Máš skvělou rodinu! A ty fotky (vím, opakuji se)!!! Až budeš mít někdy cestu do Prahy, dej vědět, moc ráda bych Tě poznala. Užívej léta!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Andreo! Což o to, do Prahy bych potřebovala pracovně, ale pořád to nějak nevychází. Až budu mít termín, ráda se ozvu, akorát to bývají většinou hurá akce :-)

      Vymazat
  2. Baru, krásné fotky. Děti musely být nadšené z takových zážitků. Hezký den! Petra z hájenky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já doufám, že byly! Aspoň ty naše :-))) Mávám do hájenky :-)

      Vymazat
  3. Myslim, ze pro deti to byla nej akce, malemu sampionovi vse nej, a s tim gaucem vs. lano souhlasim, i kdyz me city by trpely strachem o ne, ale to uz tak byva:-). Hezkdy den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, myslím, že i my dospělí jsme si to užili. A s tím strachem, jo, ten nás všechny zbytečně sžírá. Já už se bát přestala, stejně to nezměním, je to holt baví a já věřím, že to je bezpečné. Vždycky jsou jištění. Lezou už druhým rokem, takže už i nějaké zkušenosti mají.

      Vymazat
  4. Oslava podle mého gusta! :-) Všechno nejlepší oslavenci!

    OdpovědětVymazat
  5. No, vďaka takejto úžasnej zážitkovej oslave, si rodičia pozvaných detí zamakajú, lebo je isté, že tieto deti si ,,ustelú,, už inak po nej, lebo inak sa nedá... :-))))
    Krása a gratulujem!
    Mimochodom na horolezectvo ma môj muž ,,zviedol,, a ešte na....
    Čo sa týka takéhoto ,,ustlania,, v živote... aktivít až ,,oči prechádzali,, sme mali denne, roky pre ich ,,inakosť,, sme trávili ,,inak,, všetok čas, veď preto bez TV desatročia, ale nejak triviálne tá rovnica s ustlaním nevyšla...všetko je inak, možno preto sme ,,začreli,, hlbšie ,,do vôd,, kam sa ani ,,smrteľník,, nedostane, len ,,nesmrteľník,,.....:-)
    Všetko najlepšie! Je to krásny a šikovný chlapec a vôbec máš úžasných chlapov!!

    OdpovědětVymazat