úterý 28. června 2016

Lesní svatba M + H

Ještě dnešek si dám lehce pracovní, ale už pomalu začínám ubírat tempo. Jedu nonstop už pár dní a nerada bych se před dovolenou úplně odrovnala. Taky musím začít balit věci a dnes odpoledne máme karneval ve školce. Nicméně tu mám ještě jednu malou ochutnávku ze sobotní úžasné lesní svatby, kterou jsme s Evuš fotily. Byla sice extrémně horká a náročná, ale krásná a myslím, že Martina s Honzou si ji patřičně užili. Oběma moc přeju, aby jim ta láska, vzájemná tolerance a podpora vydržela po zbytek života. Slíbila jsem novomanželům, že než pláchnu na Balkán, pár fotek jim udělám a už mám skoro půlku hotovou. Někdy bych se klidně vdávala znovu, ale pořád za stejnýho chlapa :-) Užijte si krásný den!










 



 

  




Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

9 komentářů:

  1. Baru, nadherny par, misto, kytice, lesni divozenky a hlavne fotky. Super. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měli to opravdu nádherný. Až se mi vdavků zachtělo :-)))

      Vymazat
  2. I tu lásku jsi zachytila, nádhera! A ty dvě malé treperendy :-) vlastně tři ... Krásná lesní svatba. Hezkou dovolenou !! D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty dvě malé treperendy jsou sestřičky, rozkošný. Někdy si říkám, že ještě tu holčičku bych dala, ale fabrika na Mercedesy dělá prý jen Mercedesy :-)

      Vymazat
    2. Něco na těch Mercedesech bude :-)) ale asi je pro mě lepší, že to třetí byl taky kluk, neuměla bych se u holčičky krotit ;-)

      Vymazat
  3. Pekná nevesta a dievčatká a lesný škriatok v dredoch, akoby vystúpili z lesa...rámy a kreslo-dobrý nápad...
    Prajem Ti krásne leto, aj Tvojim milým....:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, děkujeme. Omlouvám se, že zanedbávám Tvůj blog, počtu si v klidu na dovolené. Skřítek není škřítek, ale indián a je to bratr nevěsty. Rámy a křeslo měla připravené nevěsta, ostatně jako vše. Ali, krásné léto i Tobě a celé rodině a já běžím konečně balit.

      Vymazat
  4. To muselo být super...krásná svatba:)))

    OdpovědětVymazat