čtvrtek 23. června 2016

KAŠLEME NA DIETY

Myslím, že nadpis je dostatečně výstižný , takže nemusím vysvětlovat, o co přesně v tomto programu šlo. Před pár týdny mě oslovila skupinka žen z tohoto programu, resp. moje kamarádka Lea s nápadem, udělat si radost a nechat se nafotit. Krásnou myšlenku jsme měly možnost zrealizovat v ještě krásnějším prostředím Löw Beerovy vily ve Svitávce, kde se vše odehrávalo. Byl to tedy pracovně velmi perný den, to musím přiznat, ale nakonec si myslím, že si to užily všechny dámy. Přes líčení vizážistkou až po účesy a spoustu legrace. Někomu to sedlo více, někomu méně a od těch dam, které souhlasily s publikováním, tu mám několik fotografií. Všechny je potom můžete vidět zde. Původním záměrem byla stylizace do 30.let, jenže sehnat šaty a kostými byl úkol nelehký. Něco jsme měly možnost si vypůjčit od divadelního spolku ve Svitávce, ostatní jsme nahradily dostupnou klasikou, kterou máme každá doma. Nakonec jsme se dohodly, že hlavním konceptem bude vila samotná. Ať  už ve svojí nejznámější podobě nebo jako skrytá zákoutí, která vila nabízí. Jak to všechno dopadlo, posuďte sami. Já bych chtěla poděkovat všem, které se  na této akci podílely - vizážistce Markétě Kratochvílové, kadeřnici Edině Novotné, "mojí" Evě, bez které bych to za daných světelných podmínek sama neodfotila a taky všem zúčastněným ženám, které měly tu odvahu do toho jít. Všechny mají můj obdiv, byly úžasné a všem velice děkuji za souhlas s publikováním fotek. 






J A N A  K. Tak trochu rockerka, tak trochu elegantní, ale hlavně velký bavič celé skupinky. Energie, která lítala vzducehm byla úžasná, ryze ženská a Jana ji ještě doplňovala svojí bezprostředností. 



 

 M I R K A.  Věčně usměvavá a dobře naladěná "paní domu". S takovými je radost spolupracovat.



  



Další J A N A  S. Výživová poradkyně a fitness instruktorka, která má celý program "Kašleme na diety" (www.ifit.cz) na svědomí. Pokud Vás zajímá o tomto programu více, koukněte se na její webovky. Má vlastní fit studio v Letovicích a určitě Vám ráda poradí, pakliže řešíte jak na nadbytečná kila.






I V E T A. Další pohodář a máma tří dětí. Nesmírně skromná a nenáročná. Moc mě potěšil její email, ve kterém mi psala: "Neděli jsem si perfektně užila,byl to pro mne zážitek snad na celý život." 




A tady už je společné foto. Všech šest účastnic pohromadě. Myslím, že si holky skvěle sedly a bylo fajn s nimi spolupracovat. Děkuji za důvěru, bylo mi ctí se na celé akci podílet a ještě jeden malý poznatek na konec. Ani já nejsem modelka a nechápu, že jsem kdysi vážila 48 kg. Dneska mám na danou věc jiný názor. Dietami se netrápím, cvičím jógu, ale jen tak, abych se cítila dobře, ráda jezdím na kole, ale nic nehrotím. A za tu dobu, co fotím ženy jsem vypozorovala jedno. Samozřejmě to není pravidlem, ale setkávám se s tím často. I když někdy možná boubelky, ale co kilo navíc, to ženská víc v pohodě a usměvavá. A to si myslím, že je daleko víc než nespokojená a podrážděná "kost", která si věčně musí hlídat, co dá do pusy a řeší každý záhyb kůže. A hlavně, všechno je to v hlavě! Tak se mějte rády takové, jaké jste, odpouštějte si, dopřávejte si různá potěšení a kašlete na diety! No a kdyby některá z Vás zatoužila po obdobném focení v Löw Beerově vile ve Svitávce, napište nám, vezmeme si Vás do parády :-)

Prima den!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

14 komentářů:

  1. Baru, krasne fotky, prostredi a to kreslo!!! Souhlasim se zaverecnym odstavcem, i kdyz ja mam ted obdobi, kdy se sanzim nejake to kilco ubrat. Hezky den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, děkujeme! Já ty vily miluju, stejně jako svoji práci. Je to obrovské štěstí, že to můžu kloubit dohromady. Když jsem na první prohlídce křeslo uviděla, bylo jasno :-) A nakonec focení na půdě bylo asi nejžádanější. A na kilča se vyprdni, když to člověk pustí z hlavy, půjde to samo. I když já už to léto vidím v barvách ... pivečko, aperol, campary .... po tom se rozhodně nehubne, ale dělá to zase život příjemnějším :-)

      Vymazat
  2. Krásná vila! Krásné ženy! Krásné závěrečné poselství!
    Já byla v (pozdním) dospívání z určitých svých partií nešťastná. Mateřství mě vyklidnilo. ;-) (a snad mi ta široká pánev pomohla k hladkým porodům) Jasně, na minisukně a legíny to nikdy nebude, ale dokud na skále vylezu, co vylezu teď, budu spokojená. Přeju vydařenou dovolenou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A přesně o tom to je! Mít to v hlavně srovnaný. Děkujeme! Mě ještě čeká pár velmi pracovních dnů, ale jdeme do finále :-))) Krásný léto přeju.

      Vymazat
  3. Božské! Krása!
    Tá posledná fotká je naj božská :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. To nemá chybu! Krásné:) První a poslední fotka nej!!!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Baru, moc hezké, poslední odstavec mě dojal k slzám, víš proč :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný hold, ženské kráse...!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné fotky, nádherné ženy a nádherná slova :) Je příjemné zjistit, že někdo razí stejný názor :)

    OdpovědětVymazat