pondělí 23. května 2016

Víkend teda byl!

Naprosto úžasný. I když neděle byla z větší části pracovní, užila jsem si to. Všechny svoje chlapy jsem v sobotu ráno vypustila na akci Apalucha. Už tento fakt samotný byl velký relax. Užívala jsem si ticha. Ticho totiž poslouchám nejraději. A když jsem se ho nabažila do sytosti, vyrazila jsem s kamarádkou na festival. Původně jsme se vydaly na BalkánFest, ale skončily jsme na VerbenaFestu. A něco mi říká, že jsme dobře udělaly. Fakt prima den. 








Taková ta festivalová klasika. Dobrá zmrzlina, teda pardon, Jogobene je lepší než zmrzlina! Je to mražený jogurt s ovocem, bez éček. Já totiž normální zmrzlinu skoro nejím, jen sorbety, ale ty jsou dost často zase děsně sladký. Tohle fakt ochutnejte, protože to je sladký tak akorát. Na to šeříková limča, kafe a steak a samozřejmě pivo! Pak se nemám divit, že mám ekzém. No jo, ale já jsem požitkář a prostě jsem si to potřebovala užít se vším všudy. 







VerbenaFest se konal letos poprvé. V krásném Lužáneckém parku v Brně to bylo opravdu fajn. Zahrál BSD (Budoár staré dámy) a chvílemi to bylo docela alternativní :-) Ale to tak na fesťákách většinou bývá. Jsme si říkaly, že tyhle akce zařadíme pravidelně na seznam. Večer jsme úspěšně zakončily na báru dvěma drinky Aperolu. Zkrátka ideální den.




No a neděle byla neméně příjemná. S úžasnými ženami, úžasné dopoledne. Líčily jsme, fotily jsme a protože jsem dostala souhlas s publikováním fotek, výsledek Vám ukážu příště. Jo a to kafe není lógrový, jak už mi někdo psal na instagramu, ale je to zdravá fitnes "káva". Ano, slovo káva dávám do uvozovek, protože pro nás kafaře to prostě kafe není. Ale dovedu si představit si to občas dát. Tak takový je víkendový report. Jak jste se měli o víkendu vy?

Přeju všem příjemný a pohodový start nového týdne a já běžím na svoji první hodinu jógy!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

2 komentáře:

  1. Zmrzliny nemusím, tak Jogobene určitě vyzkouším, až ho potkám, díky za tip :-) Občas by člověk měl zažít i něco alternativního, má to své kouzlo. Taky jsem měla krásný víkend. Tak ať je hezký i celý tento týden ... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem v tom "úžasném víkendu" nebyla sama :-)

      Vymazat