pondělí 30. května 2016

Letní cestovatelská FOTOSOUTĚŽ 2016

A je to tady! Na jaře slíbená fotografická soutěž pro Vás, která bude mít jen jedno jasné pravidlo. Poslat maximálně tři soutěžní fotografie z Vašich aktuálních letních cest a výletů, ať už po ČR nebo ze zahraničí. Neposílejte, prosím, fotky archivní, ale čerstvé :-) Téma není nijak omezeno, posílejte to, co Vás zaujalo, potěšilo a o čem si myslíte, že by mohlo zaujmout i ostatní, protože fotografie z užšího výběru potom zveřejním u mě na blogu. Upozorňuji, že opravdu maximálně tři fotografie, protože pokud jich bude více, nebudete do soutěže zařazeni!  Soutěž bude probíhat od 1.6.2016 do 31.8. 2016. Celé tři měsíce! V tomto časovém rozmezí můžete zasílat fotografie na moji emailovou adresu grunwaldova.barbora@seznam.cz. Do předmětu zprávy uveďte LETNÍ CESTOVATELSKÁ FOTOSOUTĚŽ 2016, protože část prázdnin nebudu na příjmu, tak ať potom zpětně vše jednoduše dohledám, vyfiltruju a na nikoho nezapomenu. Ze zaslaných fotografií potom komise složená z mojí maličkosti, pana Božského a mojí asistentky Evy udělá do 15.9.2016 užší výběr, který zveřejním na blogu a nechám čtenáře hodnotit, které tři fotografie budou odměněny cenami. Záměrně nechci vybírat fotografie sama, abyste neřekli, že výběr bude omezem pouze mým osobním vkusem. Každý z nás tří máme na fotku zcela odlišný pohled. Myslím, že takové hodnocení bude objektivnější.




A jaké vlastně ty ceny budou?

1. místo - FOTOPOLŠTÁŘ dle vlastního výběru (upozorňnuji však, že můžete vybírat ze skladově dostupných motivů, může se stát, že se některé v průběhu prázdnin vyprodají)



2. místo - sada dvou kusů FOTOPROSTÍRÁNÍ dle vlastního výběru



3. místo - PLAKÁT 40 x 60 cm dle vlastního výběru




a pozor! bude i cena útěchy ..... 

4. místo sada pohlednic Archi 




Sdílejte podle chuti, není to podmínkou. Nemusíte nic komentovat ani lajkovat, zkrátka jen cestujte a foťte! Pozvěte svoje kamarády a přátele a všechny, kdo rádi cestují a fotí a mají chuť si zahrát. A už teď se moc těším na spoustu krásných fotografií z Vašich výletů a cest!

Takže startujeme! 3 ... 2 ... 1 ... TEĎ!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

16 komentářů:

  1. Moc hezka a velkorysa soutez:-). Pokusim se zucastnit, bude-li material:-). Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna u Tebe nepochybuji, materiálu budeš mít určitě dost! :-) Budu se těšit!

      Vymazat
  2. Určitě se ráda zúčastním, snad i vyrazím za hranice všedních dnů, to pak budu pilně fotit ... :-)) Hezký den D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkná fotka může být i z výletu, ovšem vyrazit za hranice všedních dnů ..... to je úplně rajská hudba :-) Těším se na fotky!

      Vymazat
  3. Baru,
    asi letos nikam za hranice všedních dní nevyrazíme :-(
    Ale také se pokusím o nějakou pěknou soutěžní fotku, protože tvoje ceny jsou více jak lákavé !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale o tom to přece vůbec není, krásně může být i doma za humny :-) Takže užívej, výletuj a foť! A potom nezapomeň poslat. Těším se!

      Vymazat
    2. Baru,
      mám ještě jeden technický dotaz.
      U nás je lepší fotograf muž než já!
      Je možné do soutěže poslat případně i jeho snímky nebo je to soutěž jen pro blogérky ?
      Díky !

      Vymazat
    3. Ne ne, tak jak píšu, soutěž je pro všechny :-)

      Vymazat
  4. Vinšuju dobrý večer! tak krásnou soutěž si nemohu nechat ujít....ty ceny jsou velmi lákavé. já sice nepojedu nikam za sluníčkem (mám alergii na teplo,takže bych se nejraděj viděla někde Severním pólu),ale chalupu máme blízko bydliště,zalezu do chládečku a budu odpočívat. teď tam kvetou orchideje-asi šest druhů,orlíčky všech barev,to je nádhera....z Moravského Slovácka zdraví a hezké dny přeje Helena.

    OdpovědětVymazat
  5. Baru, úžasná soutěž, super nápad a skvěle promyšlená! Nevím, jestli se zúčastním, ale sdílet budu určitě ;-). A myslím, že maličko sis na sebe upletla bič (ale krásný) - tuším, že vybírání bude hodně, hodně těžké!!! ;-)
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, tak to jsem ráda, že se líbí a určitě se zapoj :-)

      Vymazat
  6. Moc hezká soutěž (hlavně podmínky bez lajkování jsou moc sympatické:-) , mám nový foťák takže zkusím štěstí:-) díky!

    OdpovědětVymazat