středa 13. dubna 2016

Se žlutým akcentem

Já se z těch interiérů asi (doufám) nevyhrabu :-) Mám dva dny pracovně volnější a protože fotím až ve čtvrtek, zabývám se výběrem doplňků do dětského pokoje a dolaďováním všeho kolem. Nezdá se to, ale je toho dost. Včera jsem strávila víc než hodinu u stolařů, potom jsem vyměřovala fotky, co budu klukům tisknout ke stolům, vybírala úchytky, věšáky, kupovala peřiny, barvy a laky, řešila látku na povlečení, která mi přišla v malinko jiném odstínu než jsem potřebovala, takže jsem musela objednat novou. Prostě tisíc drobností, které Vám sežerou celý den. A dneska tomu nebude jinak. Tak mám pro Vás alespoň další krásnou interiérovou inspiraci, když už jedu v těch interiérech :-) Tentokrát vyladěnou kuchyň se snídaňovým koutkem a žlutými akcenty. Jedno velké ach alespoň za mě. Opět podle návrhu Daniely Nedělníkové, stejně jako poslední kuchyně.




 


Tyhle obklady jsem si zamilovala na první pohled. Vypadají skvěle, nemyslíte?


 

Jako dělání snídaní není zrovna moje hobby, ale mít takový vyladěný koutek, který jednoduše zatáhnu a odcházím, to by se mi taky líbilo.  A hlavně by mě to snad i bavilo. Stejně jako mě baví fotit interiéry. Jste-li architekt, designér nebo truhlář a potřebujete nafotit Vaše realizace a zdokumetovat je pro Vaši prezentaci, neváhejte se na mě obrátit, určitě se dohodneme na spolupráci. Mě tohle totiž opravdu baví a ráda se podílím i na stylingu prostor. Pokud mě do toho necháte kecat :-) Jinak samozřejmě respektuji Vaše představy a nafotím, jak si budete přát. Výstup dodám v tiskové kvalitě a budete-li si přát, i fotografie připravené rovnou na web. Ceník služeb najdete tady.

Pěkný den!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

12 komentářů:

  1. Baru super ze tu praci mas ruznorodou. Preju ti to :). Interier ma zajimave detaily. o takove skrince s roletou sme taky premysleli..vypada skvele.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Roleta fakt úžasná, tuhle kuchyň si ukládám do vzorových, až jednou ... :-)

      Vymazat
  2. Absolutně nej ty obklady. Aspoň vidím, že to není v ČR scifi a nemusí se objednávat až z Ameriky :-)
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě zaujaly, vypadají skvěle a z Ameriky fakt nejsou :-)

      Vymazat
  3. Tak to je naprostá bomba! Hned posílám manželovi jako inspiraci. Daniela Nedělníková fakt umí a Ty jsi to parádně nafotila :). Já to říkám pořád, že interiéry a stavby (a vlastně i industriál) mám od Tebe nejraději :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Prvni, co me upoutalo - obklady, nadherneeeeeeee, jeste jsem nevidela. Parada. M.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc povedená a ta žlutá ji fakt sluší!

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu moc hezká kuchyň a snídaňový koutek, ten by se mi hoodně líbil ...

    OdpovědětVymazat