pátek 15. dubna 2016

Oblíbená

Pro někoho krám na vyhození, pro mě oblíbený kousek. Chvíli u těch interiérů ještě zůstaneme. Tahle lampa se tu na blogu sice už objevila, ale mě pořád baví a počítám s ní i do budoucna. Ještě nemáme hotový dětský pokoj, ale mně už naskakuje nová ložnice. Vidím věci, které tam chci rozhodně mít a tahle lampa k nim určitě patří. Fotky jsou sice archivní, nějak jsem na ně zapomněla, ale snad to tolik nevadí, protože na lampě se nic nezměnilo a nakonec zůstala v původní podobě nenatřená. A teď jsem za to ráda. Je sice oprýskaná, ale díky kamarádce opravená včetně staré koncovky. Na ložnici si sice ještě počkám, ale vidím to jako další nezbytně nutnou věc, protože ji stále máme ve stavu provizorním. Vzhledem k tomu, že nemám kde jinde mít pracovní kout, chci ji renovovat i z těchto důvodů, abych tu pracovní část oddělila. Nedávno jsem totiž musela řešit malinko trapnou situaci. Pozvala jsem si profíka na kalibraci monitoru a hned ve dveřích jsem se omlouvala, že ho musím pozvat do ložnice :-) Sice se netvářil, že by mu to nějak vadilo, ale přece jen, je to dost osobní zóna. Normálně pracovní schůzky v ložnici neřeším, ale tohle prostě nešlo jinak.  Koncem roku bych to chtěla mít nakresleno na papíře a příští rok zrealizovat. Snad se to podaří, protože zatím zcela jednoznačně upřednostňuji peníze procestovat a prožít, než je nastrkat do bytu. A taky už dávám pomalu dohromady tu slíbenou letní fotosoutěž a myslím, že se máte na co těšit. Ve hře toho bude celkem dost! Ale nebudu předbíhat, to Vás čeká až v červnu. Zato už příští týden Vám ukážu jednu luxusní saunu a krásnou prostornou koupelnu a taky židličky TON. Pokud tedy dostanu souhlas s publikováním fotografií. A teď už všem přeju krásný a pohodový víkend!












Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. ....mám pocit, že je to u mňa!
    ...lampa (jasne, že doškrabaná je naj, ja sa na tú moju zájdenú lodnú nemôžem vynadívať), foto kresla (chystám sa na kreslá s krásnymi bielymi rámikmi):-)
    POTEŠENIE!

    OdpovědětVymazat
  2. Lampa je skvělá! Úplně stejnou má můj táta na psacím stole, dostal ji před mnoha a mnoha a mnoha lety ještě jako student na průmyslovce :-) A já naprosto nesobecky doufám, že ji jednou zdědím! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Podnos je Ferm Living, pár kouskům této značky jsem kdysi neodolala. Díky!

      Vymazat
  4. Baru.
    Lampa je úchvatná. Na fotkách od tebe je sexy! Kdysi jsem ji měla. Ladila mi ke knížkám o umění. Ach ach...
    M

    OdpovědětVymazat
  5. Díky, díky, já ji prostě miluju.

    OdpovědětVymazat