pondělí 11. dubna 2016

Minimalistický interiér

Krásný začátek nového týdne! Slibovala jsem Vám, že tento týden budou nějaké interiérové inspirace, tak tady jsou. Když mi Daniela napsala, že by chtěla nafotit nějaké realizace, srdce mi zaplesalo při informaci, že se jedná o minimalistický interiér, který ještě navíc není zabydlený, takže prostor byl úplně čistý, jako slovo Boží :-) Jsou interiéry, ve kterých bych klidně chtěla bydlet a tento je jedním z nich. Ústřední barvou je tu šedá, jednoznačně tu hraje prim. A šedou, tu já můžu. Interiér navrhla bytová designérka Daniela Nedělníková a realizaci uskutečnila firma Rekonstrukce Ing. Josef Nedělník s.r.o.  Focení jsem si pochopitelně užila, stejně jako styling. Ten jsme ladily jak jinak než jarně. Kytičky nás baví. I když se to nezdá, i v tomto stylově čistém a minimalistickém interiéru jsme si vyhrály. Jako fakt mě tohle baví moc, asi úplně nejvíc, protože můj vztah k designu je velmi blízký. A ještě když mě do toho holky nechají kecat, tak jsem na vlně úžasnosti. Děkuji moc za důvěru a souhlas s publikování fotografií.





 


V minimalistické duchu je potom i koupelna. Koupelny jsou vždycky výzva. Ty nafotit, je kumšt. Jednak jsou většinou malý a hlavně se zrcadlem, takže obvykle bývá málo prostoru na práci samotnou. Přidávám alespoň koláž, abyste viděli, že i tohle Nedělníkovi prostě umí!


Pokud tedy potřebujete rekonstruovat byt či dům nebo jen koupelnu, s důvěrou se obraťte na firmu Rekonstrukce Ing. Josef Nedělník s.r.o. , budete to mít tzv. na klíč i s návrhem.

Pěkný den všem!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

10 komentářů:

  1. Realizace moc pekna. Vzdy obdivuji, jak je to ciste a uklizene, to u nas uz asi nikdy nebude:-D. Ale o tom to neni, vim. Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přece to nebudeme fotit s nepořádkem :-))) I když jak jsem psala, byt je zatím nezabydlený, takže to bylo v pohodě.

      Vymazat
  2. Opravdu hodně povedené. Škoda, že už mám rekonstrukci za sebou. Vše teď vidím jinak a změnit to je nereálné :-( ach jo ... Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude ještě jedna kuchyně a řekla bych, že ještě hezčí :-) Tak třeba výhledově nebo drobnostmi.

      Vymazat
  3. Čisté...a žltá so sivou, dávno overené :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, tahle kombinace je super. Taky mám momentalne žlutý polštář na šedé sedačce.

      Vymazat
    2. U mňa som netrpezlivo čakala čo povieš na biely stôl s cirkulárkou a lodnou lampou...dala som preč stôl pre celú armádu, mám biely poťah v akcii, lodnú lampu, dokonca ťa spomínam ako kritérium ladenia...a dokonca ten post nemá ani jeden koment ...ooó

      Vymazat
    3. A já se na to koukala, ale z mobilu a nerada z něj píšu komentáře, napravím to, protože je to pecka, ta lampa je úžasná!

      Vymazat
  4. Nádhera....krásně čisté a hlavně nové:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Novotou to ještě vonělo, je to čerstvě dokončené.

      Vymazat