středa 6. dubna 2016

Industriálně

Ano, modrá obloha, zelený park, kytky a sluníčko ... to všechno je moc pěkné, ale já ráda vidím věci i takto. Industriálně. Takže Náměšť ještě jednou a jinak. A protože mně někdy chybí moje týdenní koláže, dnes jsem si jednu poskládala. A ještě zpět k navrhované foto soutěži. Jelikož jste včera psali, že byste měli zájem se velké letní foto soutěže zúčastnit (více info zde), slibuji, že dám její podmínky brzy dohromady! A šanci tentokrát dostanou hned tři z Vás. Ceny budou z mojí eshopové nabídky, takže určitě zařadím nějaký fotopolštář, prostírání, zápisník či plakát. Pokud si chcete zahrát o něco konkrétního, napište si. Možný je i poukaz na focení, ale to bych zřejmě moc omezila regionálně.  Něco pěkného pro Vás za Vaše pěkné fotografie určitě vymyslím!



Prima den!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

9 komentářů:

  1. Ostnaty drat a ulice naramne, i kdyz i zbytek moc pekny, jako kolaz ladi moc. Nekdy je tech barev az prilis, ze pak clovek rad okem koukne na barevnou strizlivost a oku taky lahodi.
    Soutez zni dobre a zajimave:-). A pokud muzu mluvit do odmen, za me cokoliv se vzorem havirovskeho nadrazi:-). To uz jsem chvalila drive. I kdyz kura stromu je taky bajecna, no amtop turbina, u me stale stejne:-). Hezky den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píšeš, mě ta barevná střízlivost vyhovuje moc. A k té soutěži ... určitě bude vlastní výběr motivů, takže třeba u polštářů ať si každý vybere sám z momentálně dostupných, protože textil mám v plánu tisknout až na konci roku.

      Vymazat
  2. Díky tvému focení a blogu mám dojem,že jsem neustále na cestách;-) A ten nápad se soutěží se mi moc líbí, určitě to bude moczajímavá akce!
    Hezké dny a cesty s fotákem, ti přeji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že to funguje :-) Krásný dny i Tobě!

      Vymazat
  3. Ano, modrá obloha, kytičky, sluníčko, vzduch, to vše potřebujeme, ale pak zjistíme, že i oprýskaný dům je nádherný. Díky Tvým fotkám vloni o DOV jsem se začala na tuhle nádheru dívat jinak. Vyrostla jsem v tom a i když jsou Vítkovice moje srdcovka, tak jsem to neviděla - slepota. Do soutěže se zapojím ráda, jen tak, pro radost z focení :-) Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítkovice forever! Někdy člověk pro samou krásu nevidí tu ještě větší nádheru v těch starých, oprýskaných věcech, které spousta lidí považuje za hrůzu. Těším se na Tvoji účast v soutěži.

      Vymazat
  4. Ja som dosť zložito v minulom poste opisovala, že v ,,obnaženosti,, je krása, či historického objektu, či moderného, ... to s ,,chránenými miestami,, a s pohodou poznám....ale som ho nedala.
    Tiež som ti písala, že som hrdá na to, že mám tvoje fotky a dokonca aj zarámované...a dnes mi prišli industriál lampy, všetko je už na blogu a veciam začínam hľadať to správne ,,obnažené,, miesto, kde nastane dokonalá symbióza (prebudovávam celý dom a veci budu pekne zakomponované, aj tie čo slúžia, najmä tie).
    Aj mne tam najviac sadne tá červená tabuľka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko! Právě jsem koukala, vypadá to naprosto skvěle! Máš opravdu neuvěřitelný cit tohle všechno zkombinovat. Fotkám ty rámy moc sluší a sluší jim to u Tebe doma. Jsem moc ráda, že jsou právě u Tebe, moc si toho vážím a děkuju!

      Vymazat
    2. Keby si vedela ako ma inšpiruješ....pozerám na tie moje fotky stoličiek, kresiel... v interiéri toho zámku a mám ,,zimomriavky blaha,, podľa nich si tvorím budoár, znamením :-)bola už bielená osb a ,,hrdza,,...a dnes mi tam prišla ešte industriál ,,lodná,, lampa.(Aj u JaneatHome má foto z Bavorska o tejto čistej kráse v ,,obnaženosti,,)
      ,,Stoličky,,som si plánovala na biele lišty-poličky do toho patia-budoáru!.
      ,,Ženský krásny akcent,,!!!
      Celkové foto dám, keď dokončím.
      (Už mi ,,docvakla,, naša komora-spálňa a chodba.)
      Maj sa krásne a ďakujem!

      Vymazat