sobota 26. března 2016

Nechce ...

lyžovat ani jezdit na kole. Ovšem atletická přípravka a běhání ho baví moc. Krásné sváteční dopoledne přeju. A protože se to všude vajíčky a mazanci jen hemží, mám tu něco z jiného soudku. Děti a sport. Každý z našich kluků to má úplně jinak. Starší jde do všeho, mladší dělá jen to, co chce. Bez kompromisu. V pěti letech odmítá lyžovat a sednou na šlapací kolo místo firstbiku taky nechce. Nejdřív jsem si říkala, že mu odrážedlo prostě schováme, ale na druhou stranu, proč ho nutit do něčeho, co sám nechce. Akorát nás to trochu brzdí. Tak zkoušíme a čekáme, jestli se to zlomí. Lyže jsme letos nepokořili, i když pokusů byla spousta, tak snad aspoň to kolo! Těšila jsem na krásné jarní počasí a na to, jak budeme na horách, ale nakonec je všechno jinak. Počasí škaredé a kvůli focení klientů jsme nakonec nikam nejeli, protože jsem vstřícná a někdy až zbytečně moc. A za to jsem byla po zásluze potrestána, protože mi na poslední chvíli focení odřekli. Takže dnes plánujeme výlet na rozhlednu do mandloňového sadu, pokud tedy nezačně pršet a zítra hory.









 
  

Jak trávíte Velikonoce Vy?


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Ono se to utřepe, všechno má svůj čas :-) U nás je to naopak, od tří let reklamuje, že na odrážedle nemá šlapadla ... Hezké velikonoce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No u staršího je to taky zcela jinak :-))) Díky a nápodobně.

      Vymazat
  2. ...zlatí sú moc... dcéra tak všetko potrebovala, išlo jej všetko bez pomoci, ale nechceli ju pre jej hyperaktivitu, tak to ostalo na nás...a hýbeme sa s mužom a doteraz sme sa nezastavili, ten teraz v zime rieši obe kolená....krásne si užívaj, ako sa len dá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já řeším koleno celoročně, ale zatím drží! A věřím, že se to zlomí, jen ho nechceme nutit. Děkuju, Alenko!

      Vymazat
  3. Jak já mu rozumím... :) Ale kolo jsem si nakonec oblíbila.
    K některým klientům by člověk měl být extra nekompromisní. Jenom tak vědět dopředu, kteří to jsou... :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je přesně ono! Ale všechno zlý je pro něco dobrý.

      Vymazat