středa 17. února 2016

U Vás doma

Dva dny školení mám za sebou a dnes jsem se mohla konečně vrhnout na úpravy fotek z víkendu. U VÁS DOMA je celkem nová kategorie a baví mě vlastně nejvíc. Výhodou pro Vás je, že nemusíte nikam jezdit, protože já přijedu až k Vám domů. Žádné stylizování, ale pěkně real, v klidu a pohodě domova. A přesně takové bylo i sobotní focení pro moji klientku a kamarádku Janu. Jana je bytová designérka, se kterou už jsem párkrát fotila její realizaci a dlouhou dobu jsme se domlouvaly na rodinném focení. A protože má Jana krásný nový dům, vzaly jsme to z jedné vody a nafotily interiér i rodinu. Interiér musím ještě zpracovat, ale rodinné fotky už mám hotové. Pokud dáváte přednost přirozeným fotkám před ateliérovým focením, je tento způsob focení vhodný právě pro Vás! Zavolejte, napište, v březnu mám ještě volné termíny. Janě a její rodině děkuji za laskavý souhlas s publikováním fotek.




 


 



 




Příjemný středeční podvečer a ještě zítra můžete soutěžit!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Autenticke, o to cennejsi. Nadhera. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsou nejlepší, i když většina lidí na to má jiný pohled. Chtějí se stylizovat :-) Naštěstí je pořád více takových klientů, kteří mají jiný pohled na fotku a díky za ně!

      Vymazat
  2. Barunko, fotky moc pěkné, ale já tady zírám na ten jejich bílý kredenc s barevnými šuplíčky a tiše závidím. Nádhera. Asi šikovní a milí lidé, jako Vy.
    Jiřina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekujeme! Kredenc teprve bude a je šedý a fakt nádherný.

      Vymazat
  3. Vážně, je šedý a malinko barevný! já jsem na to koukala bez brýlí a jen letmo,
    ( co byste chtěli, v út mi bylo 68!!!)
    ale je to šperk...
    už jsem něco podobného obdivovala jinde, a jsem z takových kousků ,,na větvi,,. Sousedka 83let má podobný v původním stavu...
    kredenc někdy nafotit, nafotit...Barunko....
    díky: Jiřina z města N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kredenc je nafocený ;-) Pokud dostanu souhlas s publikováním, zveřejním.

      Vymazat