úterý 2. února 2016

Svatby 2016

Už dlouho jsem si říkala, že musím sepsat takový mini manuál, co Vás čeká, když mě (vlastně nás) oslovíte se zájmem o focení Vaší svatby.  Ve stručnosti se o to pokusím. Předně Vás odkáži na to, abyste se nejdřív koukli na ukázky mojí práce a věděli, jaký styl fotek dělám. Nedělám fotky kolorované a nepoužívám žádné filtry. V temných stínech se nebudete ztrácet a modrá bude pořád dobrá (rozuměj na fotce uvidíš to, co ve skutečnosti vidět můžeš). Nenabízím Vám nic jiného než fotografii. Přirozenou, čistou a hlavně reálnou. Abyste i po létech měli stejně čistou vzpomínku. A stále zastávám názor, že dobrá fotka vzniká ve fotoaparátu, nikoliv v počítači. Takže pokud v tomto bodě splňuji Vaše představy, volejte, pište, dohodneme se na první osobní schůzce.




 Osobní schůzka je pro náš společný cíl nezbytná. Vše probereme v klidu a pohodě třeba u kávy. Potřebuji zjistit jaká jsou Vaše přání, představy a požadavky a kde se bude Váš svatební den odehrávat. Možná v tomto bodě zjistíme, že se naše představy neslučují a nebo budeme pokračovat dál.  Prioritou pro mě jste Vy a Vaše naprostá spokojenost od začátku až do konce. Abyste si udělali lepší představu o mojí práci, přinesu Vám na schůzku v albu ukázat několik tištěných fotografií, protože fotka prostě patří na papír. Pokud se dohodneme a vzájemně se naše představy shodují, pobavíme se i o cenách. Svatební ceník mám rozdělený do čtyř svatebních balíčků od základního focení obřadu až po celodenní svatbu. Ceník Vám ráda zašlu na vyžádání emailem nebo základní ceny sdělím telefonicky. Taky Vám nabídnu za zvýhodněnou cenu představební focení. Jednak se společně lépe poznáme a oťukáme a za další můžete fotografie využít na svatební oznámení nebo jako svatební dekoraci. Takový svatební fotokoutek je docela pěkná věc.




Ve svatebních fotkách mám ráda přirozenost, emoce a Váš prožitý okamžik. Bez omalovánek, bez přidaných bonusů a zabarvování. Jsem syrová a asi navždy budu. Jestli máte stejný názor  a líbí se Vám stejné fotky, pokračujte ve čtení dále.




Jako poslední krok je rezervace termínu. K tomu, aby se pro mě stal Váš svatební termín opravdu závazným, vyžaduji zaplacení 20% zálohy z celkové dohodnuté částky. Dostatečně předem si potom projdu místo obřadu pokud je neznám a místo, kde se bude odehrávat hostina a svatební veselí. Dělám to vždy a osvědčilo se mi to. Na schůzce Vám samozřejmě ráda zodpovím i Vaše dotazy týkající se technického vybavení, úpravy fotografií a další. Nebojte se ničeho, i záložní foťák mám. Rovněž probereme všechny podrobnosti, množství fotek, které v jednotlivých balíčcích dostanete a jak Vám je předám. V případě zájmu Vám ráda doporučím rovněž vizážistku či kadeřnici, se kterými mám jen tu nejlepší zkušenost.



Tak pokud ještě otálíte s rezervací Vašeho svatebního termínu, neváhejte dlouho, diář se plní! Svatební fotografie najdete na mých stránkách na photodecku.



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Je velmi velmi dolezite vybrat si dobreho fotografa. Ked som sa vydavala, tak mi bolo odkazane, ze fotograf netreba, bude fotit. Neviem co urobil, ale ani jedna fotka nevysla. Este stastie, ze na miestnom urade niekto len tak fotil, a sa spytal ci nechceme fotky. Ani sme nevedeli o tom ze niekto foti a su este 3 fotky z atelieru. Ani jedna fotka z hostiny, saty do ktorych som sa prezliekla, torta proste nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je nemilé, ale tak to už se dnesa snad stát nemůže. Ale máš pravdu. Fotografa, obzvláště toho svatebního, by si měl člověk vybírat.

      Vymazat
  2. Vypadlo mi to v hornom texte. Fotil moj svokor. Az potom som sa dozvedela, ze uplny amater. vedel stlacit akurat spust fotoaparatu, fotky si daval vyvolavat a este ani film nevedel vybrat aby neznicil fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to se potom nevidím, že to dopadlo tak jak to dopadlo :-)

      Vymazat
  3. Velice mne zaujalo album. Prozradíš, odkud je? Děkuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, je to Papelote. Škoda jen, že tohle střední nedělají v nějaké krémové barvě.

      Vymazat