čtvrtek 11. února 2016

Sdílej a vyhraj!

Taky rádi sbíráte pohlednice z různých míst? Já ano! A mám ráda, když si třeba v kavárně můžu vzít pěknou pohlednici. Pohlednice mě prostě baví. Už dlouho jsem chtěla svoji nabídku tištěných fotografií rozšířit o nějakou sérii mini tisků a tak jsem nechala natisknout právě nové pohlednice. Ty už jsem jednou v nabídce sice měla, ale s přírodními motivy. Vždycky nechám ukecat do něčeho, co mi tak úplně nesedí a tak jsem se tentokrát ukecat nenechala a pro pohlednice vybrala motivy sobě vlastní. Udělala jsem rovnou celou sadu sedmi kusů a na každé z nic, věřte nebo ne, je nějakým způsobem alespoň kousíček architektury zachycen, i když se to na první pohled nemusí zdát. Pohlednice jsou klasického rozměru, 148×105 mm, papír gramáže 350 g a navíc je zalakovaný, takže opravdu vypadají k světu. Sadu obdržíte v přírodní obálce opatřené nálepkou s mým logem, takže můžete rovnou poslat nebo předat jako dárek. Využití samozřejmě široké. Dají se nalepit na zeď washi páskou, zarámovat, vystavit  nebo prostě poslat.









A když je necháte ležet jen jako dekoraci na svém pracovním stole třeba na tomto krásném geometrickém (jak jinak u mě)  tácku Kaleido od Hay, nic tím rozhodně nepokazíte. Baví mě ta hravost tácků, ony se totiž dělají v různých velikostech a barvách a můžete je do sebe skládat jako mozaiku. Ještě se mi tuze líbí malý mentolový, do něj bych nasypala kancelářské sponky :-) Mosazné nůžky jsou rovněž od HAY, stejně jako krásná svorka. Všechny tyto designové nezbytnosti na Váš pracovní stůl seženete v eshopu Designville, kde mají opravdu skvostný výběr toho nejlepšího ze skandinávského designu. Když jsem před čtrnácti dny fotila s Markétou její krásnou realizaci, značku Hay jsem si oblíbila. Prostě nešlo odolat. A taky Menu! Víte jak neobyčejně chutná obyčejný rooibos z hrnečku Leaves od Menu? Jeho křížkový steh mě prostě dostal, byla to láska na první pohled.







 


A teď pozor! Protože tu dlouho nebyla žádná  S O U T Ě Ž, můžete teď jednu sadu pohlednic vyhrát! A co proto musíte udělat? Vlastně skoro nic!

* podmínkou účasti v soutěži je pouze sdílet
* sdílet tento příspěvek ať už na Vašem blogu nebo facebooku a to veřejně, prosím, jinak to nemůžu uznat, když to neuvidím
* do komentářů pod tento příspěvek napište emailovou adresu, na které Vás mohu kontaktovat v případě výhry a kde jste příspěvek sdíleli

Je to jednoduché, nemyslíte? Tak pojďte do toho!





A tady ještě koláž všech sedmi motivů, na které se v sadě můžete těšit. A abych nezapomněla, soutěžit můžete do půlnoci 18.2.2016 a následující den nechám randomem vylosovat jednoho ze zúčastněných. Sadu pohlednic můžete rovněž zakoupit v mém eshopu na Fleru.

Přeju hodně štěstí v soutěži!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

25 komentářů:

  1. je.eva@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na facebooku taky vidím sdíleno, takže díky a držím pěsti!

      Vymazat
  2. Jasně ;) Sdílím na FB
    barabasca.made@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. lenka.durcekova@gmail.com
    Zdieľala som na FB. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Baro, krasne fotografie - pohlednice. Ale to ja rikam porad dokola.:-) Sdileno na blogu nordicpassion.cz. Adresa: info@nordicpassion.cz. Diky. Marcela

    OdpovědětVymazat
  5. sdíleno :-) ausficirovav@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Omg!!! Tak ty pohlednice budou moje, i když nevyhraju! Ani netušíš, jakou jsi mi udělala radost ;-). Nádherná sada! Tácky Kaleido už také nějaké mám a hodlám jejich sbírku rozšiřovat, protože jsou boží tím, jaké s nimi jdou variace, to mám prostě ráda... a obchod Designville je bezkonkurenční, mají tam neuvěřitelné lahůdky, můj seznam přání je hooodně dlouhý ;-).
    Každopádně sdílím na blogu a budu i na fb. Mail: veru.p82@gmail.com
    Jen tak dál ;-)...
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, já to Tvoje nadšení fakt žeru. Jsi milá, děkuju!

      Vymazat
  7. sdíleno na FB :-) jméno Danka Krupa
    email: dabe24@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Zdieľala som na FB. Meno Lucka Jakubčáková
    email: luciajakubcakova11@gmail.com

    Pohľadnice sú veľmi nádherné. :)

    OdpovědětVymazat
  9. zdielam na fb-milan.stefan@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  10. pohlednice jsou velmi zdařilé, to nejde nesdílet :-) na facebooku
    barbora.budakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Barunko,
    jsou moc krásné, taky zkusím štěstí :-)
    Sdílím na FB.
    jandulka78@centrum.cz

    P.S. A neuvažuješ o podobné sadě i s přírodními motivy? prosím, prosím :-) Já se totiž doma pořád kochám tou Tvou předloňskou sadou s ročními obdobími ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, děkuju za sdílení a držím pěsti! I když to tak nemusí nutně vypadat, není to úplně jednoduché. Jen předtisková příprava zabere spoustu času. Takže zatím neuvažuju, nezlob se. Jedna sada se nevyplatí tisknout. Možná před Vánocemi udělám nějaké zimní motivy, protože zima mě na fotkách baví:-)

      Vymazat
    2. Je mi to jasné, Baru, to byl jen takový pokus, protože ty Tvé "přírodní" fotky mám moc ráda :-)
      A právě že ta práce, energie a čas je za tím vším vidět, to se prostě pozná profík ...
      A na zimní motivy se budu těšit, to mě baví taky :-)
      Krásný den!

      Vymazat
    3. Profík ještě nejsem ;-) Přesto děkuju!

      Vymazat
  12. Sdilim na fb a drzim si palce:-) lenka.polakovicova7@gmail.com

    OdpovědětVymazat