středa 10. února 2016

Rok Opice začal

To už asi většina z Vás zaregistrovala, že 8.2.2016 začal podle čínské astrologie rok, kterému vládne ohnivá Opice. Jak slyším ohnivá, trochu mě polévá studený pot, protože sama jsem podle pentagramu oheň a to je někdy fičák! Opice je prý inteligentní a dynamická a takový má být i celý rok. No potěš. Někdy mám pocit, že více dynamiky už není možné zvládnout. A ono zřejmě ano. Opice nás dá všechny pěkně do pohybu. Přeje novým projektům a změnám a nejsou jí cizí ani vlastnosti jako odvaha a bystrost. Doslova nás vybízí k novým věcem a hlavně vzdělávání se. A dokonce jsem někde četla, že co bude započato do 18.2.2016, to bude stabilní a s předpokladem k úspěchu. No vida! Trochu mě to namotivovalo k tomu, abych se zakouskla (a nepustila) opět do toho Photoshopu. Jeden dvoudenní kurz mám z loňska, ale na nové věci jsem líná a vždycky mi to dlouho trvá, než je vezmu na milost. Ráda se vracím ke svému starému programu, protože v něm je všechno mnohem rychlejší a jednodušší (zatím). Ve skutečnosti jsem tu včera měla měla šikovného specialistu, který mně přijel zkalibrovat monitor a po všech těch sRGB a IEC, co mi vysvětloval, jsem zjistila, že jinou možnost ani nemám, pokud chci mít kvalitnější výstupy. A já chci. Takže příští týden mám další dva dny školení a týden na to jsem odhodlána vlítnout do toho dlouho omílaného RAWu a konečně mám domluvený individuál.  Budu tedy doufat, že ke mně bude Opice nejen v tomto směru shovívavá a vše co s tím souvisí, konečně dotáhnu do vysněného cíle. 





A Vám všem bych také chtěla popřát úspěšný rok, protože odvážnému štěstí přeje a pokud se Vám do teď něco nedařilo rozhýbat, ať to s pomocí Opice dostanete z místa. Ať máte spoustu energie, chytrosti a moudrosti jako ta Opice. Fotku dnes přidávám taky s opičkou, tou mojí, aby mu nebylo líto, že bráchu sem dám a jeho ne.

Prima den!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

5 komentářů:

  1. Cítím "TO NOVÉ" ve vzduchu, snad to budou pro všechny změny k lepšímu. Tak ať se Ti ve všech směrech daří:)...
    PS: Máš krásný opičáky!

    OdpovědětVymazat
  2. Opica ďakuje za opicu a opičku :-)
    Ten jeden až dva životné projekty sa u nás črtajú, ja som taká ,,ohnivá opica,, a si ma povzbudila a pobavila, držíme si palce a veľmi !!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem ohnivá a je to fakt někdy na... ale opice nemám ráda, připadají mi poťouchlé a nebezpečné. Tak doufám, že ten rok nebude takový, protože to bych si moc neužila :).
    Ať se ti daří, Báro!

    OdpovědětVymazat