sobota 6. února 2016

První únorová sedmička

Se zpožděním, ale přece! Pomalu vylézám z brlohu, i když velmi opatrně. Tyhle moje zdravotní excesy už se staly pomalu periodou. Pár dní funguju, potom se složím. Stačí mi dva dny v posteli a jsem skoro ready. A tak pořád dokola. Nějaký typy jak z toho ven? Co mě ale mrzí, byla včerejší akce, kterou jsem měla fotit. Moc jsem se těšila. Songfest  v brněnském HaDivadle. Ještě včera ráno jsem za sebe musela sehnat náhradu, protože rtuť na mém teploměru vystoupala na 39. Dnes už lepší a zítra budu ready. První třetinu projektu 365 mám za sebou. A pořád ta černobílá převládá, i když se snažím celkový koncept malinko okořenit oblíbenými barvami. Uplynulý týden byl výživný. Poslední hrdinský čin byla velmi zdařilá vernisáž výstavy o historii a současnosti tetování. Malou fotoreportáž můžete zkouknout zde. Taky další krásné interiéry, které pokud dostanu souhlas s publikováním, již brzy představím. Vím, už to slibuju dlouho, ale někdy je to delší proces. Na ten jeden se můžete těšit už v pondělí. A tady už uplynulý týden obrazem.



Užijte si krásný víkend!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Nadherna kolaz. Preju pevne zdravi. A myslim, ze telo je vycerpane, proto se to porad opakuje - takze to chce dovolenou, relax, nicnedelani:-). Ja vim, ono to nejde, i kdyz...;-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Marcelo. Nicnedělání se dočkám nejdřív až v létě asi, ale občas dám saunu a mám pocit, jestli není zakopaný pes právě tam. Když jsem do sauny nechodila, tyto stavy se tak často neopakovaly :-(

      Vymazat
  2. K tej minulej téme, mňa zaujala už dávno tatérka Bumkina :
    http://www.bumpkinova.com/
    A možno máš s tou saunou pravdu...ja som takto neznášala masážne kreslo u kozmetičky, keď mi ho zapla, aby som relaxovala, tak som sa išla z neho,,zosypať,, !
    Jar je imunitne náročnejšia, hrab a iné stromy sa preberajú už v januári a ja to cítim tak, že slzím, hlienim z potravín...mne pomáha ten môj ,,mod,, v lese a zázvor v mede bol v januári super ( bez citrónu :-)), mám zelený jačmeň- trochu náročnejšia kúra a chlorellu, bežne teraz semiačkujem, orechujem, a aj keď hrozí intolerancia, čápem sa dyňou, repou, batátami...objavili sme u nás,,debničkový predaj,, ... niekde máš ten ,,bod zlomu,, ty ho obhospodáriš !
    papa

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za odkaz, ráda se pokochám. Zázvor s medem jsem pila celý podzim, už ho nemůžu ani cítit :-) Zelený ječmen a chlorella mi nesedí, příliš ochlazují, brr. Ořechy, tedy ty vlašské, to je zajímavé, ty jím po hrstích a pořád se jich nemůžu dojíst! Dýně, řepa, mňam, moje oblíbené, dýni se nejraději peču. Zvláštní je pro mě ta periodicita, pořád dokola se to opakuje, už jsem pomalu schopna rozklíčovat, kdy budu zase off :-) No aspoň mám čas dodělat malé resty z postele a počíst blogy :-))) Děkuju, Ali!

    OdpovědětVymazat
  4. Ešte mojich milých, žijúcich neďaleko teba, majú nábytkovú dielňu, možno si onich počula... a ona má tetovanie od Bumpkiny :
    http://madeinles.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat