čtvrtek 4. února 2016

Chybí Vám barvy?

Mohu dodat! Jak? Prostřednictvím mých fotoplakátů z cest. Pravda, na mě počin vcelku nezvyklý, těch barev! Ale rozhodla jsem se, že z každé cesty nějaké fotoplakáty udělám. Nejvíc už jich má asi Alenka, ta má dokonce na svém blogu štítek s názvem BG! Děkuju! Obrázky jsou všechny z Balkánu, protože pro něj moje srdce tluče. A letos ho máme v plánu opět, jen chceme navštívit jiné státy a místa, kde jsme ještě nebyli. Proto to moje velké těšení se na léto, jaro můžu klidně vynechat. Stejně mám raději modrou než zelenou :-) A jestli Vám chybí modrá obloha a moře stejně jako mně, můžete je mít. Ukázka v interiéru třeba tady.  Najdete je na Fleru.




Jedny jsou s textem, druhé bez. Ve dvou velikostech 30 x 45 cm nebo 40 x 60 cm. Tištěny kvalitním inkoustový tiskem Epson na matný papír 170 g. A i s tou zelenou tu něco mám, třeba pro milovníky hor a kopců, protože co by bylo moře a jezera bez kopců. 



 Pěkně barevný den přeju!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Barvy! A jaké! Krása... :-)
    M

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné... zelená i modrá! Přeji bohaté foto úlovky... Maru

    OdpovědětVymazat
  3. Som myslela, že som si klikla k sebe :-)
    V reály sú ešte krajšie, moc príjemné, aj na dotyk, len ryžová páska nie je vhodná, už som si poškodila a budem vyhliadať nejaké rámy, štipce..., zatiaľ ,,žuvačkové lepidlo :-)
    To je pekné, ako sa tešíš na leto a tak!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to? Já je mám nalepení washi páskou a bez potíží střídám. Možná záleží na washi pásce, je jich více druhů. Ale děkuji za upozornění, to se hodí! Na léto se těším, momentálně by mi stačil volný víkend, ale taky se dočkám. Děkuju!

      Vymazat