pondělí 8. února 2016

Ach ta geometrie!

Tak konečně! Mám pro Vás jeden slibovaný interiér, který jsme fotily s bytovou designérkou a výtvarnicí, Markétou Šilhavíkovou předminulý víkend v Uherském Hradišti. Tentokrát jsem si to opravdu užila (haha kdy já si to neužívám), protože Markéta je přesně moje krevní skupina. Čisté linie, jednoduché barvy a prolínání. Její práce je opravdu úžasná a o tom svědčí i tento interiér. K samotnému návrhu a realizaci se Markéta rozepisuje na svých stránkách zde. Najdete tam i podstatně více fotografií, tak Vám přeji příjemnou podívanou. Více už na MARI Interiéry. Příjemný start nového týdne!


 




Tyhle čisté detaily mě neskutečně baví! Ať už krásné kořenky od Menu z eshopu Designville nebo nádherná lampa Tripod z eshopu Quality Design. 



 A myslím, že i moje geometrická kolekce interiér báječně doplňuje.


Tohle je místo, kde bych mohla bydlet. A nic by mě tu nerušilo. Krásné, čisté a jednoduché. Fotit takovou nádheru, to jde prostě samo a nemusíte složitě přemýšlet a vymýšlet. Dokonce i dekorování bylo poměrně jednoduché. Markéta přivezla obrovskou krabici doplňků z Designville a čerstvé květiny, které tentokrát nepomrzly, protože počasí vyšlo parádní. Majitelé byli neobyčejně vstřícní a příjemní a jak sami vidíte, s vytříbeným vkusem. Tohle je prostě jedno velké ACH! Začaly jsme jak jinak než kávou. Další věc, která nás dvě spojuje, ristretto a závislost na něm. Jinak musím na Markétu prozradit, že je to velká perfekcionalistka. A hlavně péče a pozornost, kterou poskytuje svému okolí, je  úžasná! Fotila jsem s ní ještě jednu akci, která je zatím překvapením a přinesla mi dokonce výtečnou zdravou svačinku v podobě sušeného ovoce. Nejlepší jaké jsem kdy jedla. Takové kliety kolem sebe mám! A moc se těším, až Vám tu představím náš další společný počin. No společný, já jen fotila, ale něco podobně úžasného. Prostě jen samá superlativa.




 

  


Další ukázku z interiérů, které jsem fotila, najdete na mých stránkách zde.




Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

10 komentářů:

  1. A ty jídelní židle a stůl!...ten by se mi líbil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, mně by se líbilo absolutně všechno. Židle jsou TON, ale to myslím píše Markéta na svém blogu.

      Vymazat
  2. Uz jsem u Markety obdivovala, nadhera. Z vasi dilny je , krom fotografii, iten polstar a prostirani, ze? Je to opravdova nadhera. Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, polštáře a prostírky jsem dodala já, už připravuji dotisky a došití, do 3 týdnů nejpozději budu opět plně zásobena. Děkuji Marcelo!

      Vymazat
  3. Tvojim vecičkám to tam sekne !
    Tá tapeta je božia :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kdybys ji viděla v reálu, byla ještě krásnější než na fotkách! Děkujum asi byly zrozeny pro tento typ interiéru :-)

      Vymazat
  4. Milá Báro, ty to umíš tak krásně odprezentovat. Hezký článek a milá slova. Děkuji!
    M

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem se kochala na MARI interiéry, opravdu nádhera. Hezký den

    OdpovědětVymazat