pátek 22. ledna 2016

Třetí lednová sedmička

Oblíbenost mých barev tu nelze popřít. Černá, bílá, šedá a modrá. To je můj třetí lednový insta týden v koláži. A vlastně je tu i vidět, co fotím nejraději. Architektura s kapkou přírody na zjemnění. Jednotlivé fotky najdete opět zde a nebo jsem vytvořila nový hashtag na instagramu #365barboragrunwaldova, kde je najdete taky všechny, je-li Vám instagram milejší.  A já letím pracovat, dneska začínám pro nového klienta fotit úplně nový projekt a moc se těším, i když zatím nemůžu prozradit víc. A pokud Vás zajímají fotky z posledního boudoiru, můžete nakouknout na photodeck, kde na Vás čeká zbrusu nová série boudoir fotek.



Užijte si prima víkend!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

2 komentáře:

  1. Jééj to je ,,látka,, ! ....moja pani učiteľka výtvarky mala pravdu, keď sme kreslili tušom, chcela aby sme všetky plochy vyplnili štrukturovane....:-) Tie tvoje štruktúry sú pohladením a vyzdvihujú objekty...má to význam tieto mozaiky !
    Máš to za jedna s hviezdičkou !
    :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji paní za krásnou známku :-) Krásný vzor, že jo? Taky mně hned padl do oka. Je to zábradlí, které se potkalo takhle večer ze dvou různých úhlů a tento krásný motiv vznikl. Takže zase obyčejnej industriál a kov. Baví mě tyhle věci :-))))

      Vymazat