pondělí 25. ledna 2016

Přeju si zase ...

Marnivý příspěvěk, ale čas od času, proč ne? Člověk by se měl umět odměnit. A tady je moje jarní přací koláž neboli wishlist. Osvědčilo se mi to, mít všechno pěkně pohromadě, abych věděla, na co právě odkládám korunky  :-) Z této podzimní přací koláže jsem si splnila všechno až na kabelku od Kertagu, protože jsem si nejdřív pořídila batoh Fjällräven a tím jsem skončila. Je totiž naprosto fantastický a celou zimu prakticky nenosím nic jiného. Kabelky mi přijdou nuda a nepraktické, navíc tento se dá nosit i v ruce a vypadá skvěle jako taška. Navíc mě z něj nebolí záda. Takže na jaro jen ve světlejší barvě. A protože se chystáme v létě zase cestovat, přijde vhod nejen batoh, ale i nové tenisky a mikina. Po této od Youngprimitive koukám už dlouho a tenisek není nikdy dost. Rifle, moje stálice šatníku. Při mojí práci se potřebuji cítit pohodlně, protože dost často někde lezu nebo se naopak válím po zemi. Model Leena je boyfriend a navíc obr pohodlný. Akorát si je konečně koupím o číslo menší. Juch! A je to tady. Další (snad ne marné) pokusy nosit šperky. Stříbrné náušnice z dílny Nastassia Aleinikava mi přijdou decentní a přesto originální a kožený náramek s korálky Swarovski už mám doma. Ráno dorazil a ve skutečnosti je mnohem hezčí než na obrázku. Je jemný, precizní a v mých oblíbených barvách, jak jinak. Tak si pomalu odškrtávám svoje plánované malichernosti a zbytečnosti. Když ono je to někdy třeba. Taky máte s vidinou jara nutkání pořizovat si nové věci?




Přeju všem příjemný start nového týdne, já ho zřejmě strávím sezením u PC a úpravou fotek. A jestli tento můj přízemní příspěvek někoho pohorošil, tak ho prostě vynechte :-) Prima den!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. vůbec nepohoršil, skvělý nápad ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pekny wishlist. Prave mam jeden rozdelany mezi drafty na blogu, hezka nahoda:-). Jene nez ho dokoncim... Boyfriend dziny povazuje vetsina, nejen muzi, za hodne aseuxalni,neslusive, pridavaji kila, ale ja je mam taky moooc rada.:-) Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! V souvislosti s džínama mi je asi jedno, co si myslí většina, pro mě je důležité, jak se v nich cítím já. Navíc tento model je docela decentní, nikdy bych nenosila rozkrok na kolenama :-)))

      Vymazat
  3. Ani jeden příspěvek nevynechám.
    Takový krátký wishlist?:) Ten můj je táááááák dlouhý....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš! Taková skromná holka jsem :-))) Děkuju za přízeň, Jani!

      Vymazat