pátek 1. ledna 2016

Nový začátek

Mám ráda leden, klidný začátek nového roku. Je jako voňavý list čistého papíru v nepopsaném bloku. Stojíte před něčím novým, natěšení a s vědomím, že je jen na Vás, čím a jak zaplníte jeho stránky. I když si normálně předsevzetí nedávám a zpět se příliš neohlížím, chtěla bych se právě dnes na té první stránce zastavit a poděkovat. Poděkovat Vám všem, kteří mě podporujete, kteří jste mi dali svoji důvěru a mohla jsem s Vámi pracovat. Moc si toho vážím, protože vím, že mám před sebou ještě pořádný kus cesty. Ale cesta je cíl! Když jsem tu 1.ledna 2014 psala, že jsem se rozhodla být na volné noze, vůbec jsem netušila, jestli to dám nebo vzdám. Mám za sebou první dva roky práce a jsem ráda, že v ní můžu pokračovat dál. Za to patří mé díky Vám všem a těším se, že se nejen tu budeme zase setkávat.


 



A když už jsme u té cesty, kam vedla dnes ta Vaše? Řídíte se taky příslovím jak na Nový rok, tak po celý rok? Já ano a jako každý Nový rok jsme vyrazili na výlet. Tentokrát pravda kratší, protože stále beru atb, ale o to intenzivnější výšlap to byl. Rozhledna Alexandrovka nad Adamovem. No ... jestli bych v některém městě opravdu nechtěla bydlet, tak je to právě Adamov. Nikdy mi k srdce nepřirostl a dneska jsem se v tom jen utvrdila. Ale výhledy tu teda mají luxusní! Byl sice mlžný opar, ale i ten má v krajině svoje kouzlo.





 Přeju Vám, ať jsou ty Vaše výhledy v roce 2016 co nejjasnější a Vaše mysl je svobodná a čistá.
Krásný Nový rok!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

14 komentářů:

  1. Baru ať se ti daří i nadále a hodně zdraví celé rodině:)..krásné fotky jako z pohádky...Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Marti a Tobě totéž! Sněhu sice moc nenapadlo, ale hned to jinak vypadá :-) A hlavně to nový sklo má takovou zvláštní měkkou kresbu. Děkuju!

      Vymazat
  2. Krásný nový rok, hlavně hodně zdraví a aspoň trošku štěstí... Moc ráda sem chodím nakukovat. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evo děkuji. Za návštěvu i za milá písmenka. I vám hodně štěstí do roku 2016.

      Vymazat
  3. Tu první fotku už jsem obdivovala na IG, ale ta druhá, ta je taky fantastická! A ano, člověk si musí jít za svým cílem a ne stále hledat výmluvy. Ať je i tento rok pro tebe šťastným.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc. I já přeju šťastný a úspěšný rok.

      Vymazat
  4. Všechno nej do nového roku a ať se Vám stále daří :-)
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, vynasnažím se :-) I vám přeji dobrý rok.

      Vymazat
  5. Pre mňa je vzácne, že som ťa spoznala, tvoje práce, tvoju schopnosť tvoriť krásno...moc mi to dáva, posilňuje ma to, dáva do ,,poriadku,,...posúva k tomu, čo je v tvojej poslednej vete :-)
    Tak na toto ti dávam požehnanie aj v roku 2016 :-))), aj celej tvojej vydarenej rodine !
    Ďakujem !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je poklona největší! Však jsi mi sama velkou inspirací. Děkuju Alenko. I Tobě a celé Tvojí rodině přeji hlavně zdraví a tu krásu, která z vás září, ať nikdy nevyhasne.

      Vymazat
  6. Alexandrovka :-) Není to tak dávno, co byl ještě vstup na vlastní nebezpečí a nevypadala tak pěkně jako teď. A Adamov - říká se mu už hodně let "nejošklivější město Jihomoravského kraje", snad se to časem zlepší... Mrzí mne, jak dopadla kdysi tak slavná firma Adast, můj táta zde pracoval celých 50 let!
    Přeji Vám, Báro, ať se na "volné noze" daří i nadále a děkuji za Vaše zajímavé fotky a kultivovaný blog!
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že byla zrekonstruována docela nedávno. Adamov je opravdu nepěkný,ale tak třeba časem ... Kostel je tam ale hezký. Evo děkuji a přeji hodně zdraví.

      Vymazat
  7. Báro, ať se daří! Já si na Nový rok zacvičila jógu, tak jestli ji budu cvičit po celý rok, budu dost spokojená :).
    Být na volné noze chce velký kus odvahy, tak Ti jí přeju plný pytel :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Odvážnému prý štěstí přeje :-) Já si to momentálně neumím představit jinak. A kdybych si dávala předsevzetí, určitě by to byla jóga, se kterou bych ráda začala! Ať se daří i Tobě!

      Vymazat