úterý 12. ledna 2016

Interiérové studio s industriálním nádechem

To je QL Studio na Selské ulici v Brně, které jsem minulý týden fotila. Moji slabost pro industriál moji čtenáři už dávno znají, takže jsem si focení náležitě užila. Majitel QL Studia pan Ing. Štěpánek se rozhodl ponechat původní industriální prvky a vnést tak jeho showroomu úplně jiný náboj. A myslím, že se mu to povedlo. QL Studio nabízí vše od návrhu až po realizaci interiérů. Vyrábí vlastní nábytek na míru, atypické dveře a schodiště včetně zábradlí. Navíc je obchodním partnerem a prodejním místem krásných sedacích souprav a křesílek české společnosti Polstrin. Najděte tu rovněž designové kousky od návrhářů a nepřeberné množství potahových látek. Tuším, že jsem se při focení vzorníků bavili o čísle 1600. To jen informace pro ty, kteří jsou snad při výběru omezeni nabídkou, protože tady si vyberete zcela určitě. Krásné kousky zasazené do tohoto industriální prostoru získají ještě více na kráse, třeba jako křesílko Snug Chair od architekta Jiřího Pelcla, které jsem si okamžitě zamilovala. Úplně ho vidím jako součást mého industriálního ateliéru, který určitě jednou taky bude! Zvu Vás na malou virtuální prohlídku a pokud snad zvažujete koupi nové sedačky, křesla nebo potřebujete vyrobit nábytek na míru, určitě se zajděte do tohoto brněnského studia v Maloměřicích podívat. Navíc na tomto místě můžete zakoupit i moje fotopolštáře a fotografie z Ještědské série. 


  

 



 


  


Křesílko Snug Chair od architekta Jiřího Pelcla. Láka na první pohled. Ach!

 







Každopádně teď už vím, kam si půjdu koupit novou sedačku, až budu potřebovat. No a to křesílko na mě snad taky počká. Ono totiž co se vleče, neuteče, že jo? Všechno má svůj čas. Jak už jsem tu jednou psala, cesta je cíl.

Mějte prima den!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Taky bych si vybrala ;-). Pekne prostory to jsou..

    OdpovědětVymazat
  2. Zase budem uvažovať ,,premietať,, vďaka týmto ,,sivým,, fotkám....rodí sa mi totiž v hlave nápad pretrieť časť tehlového monolitu v obyvke sivou,akou máme pretreté omietnuté steny v prízemí, ona totiž zjednocuje byt do siva a asi to nie je ani dosť vidno...a tej tehly je pre mňa v obyvke niekedy veľa..., urobila som chybu, zabudla som pri otvore v obyvke zadať dva pásy omietky, tak ako je to z opačnej strany v kuchyni. A ľan z IKEA... budem si šiť ručne vankúše, plachty, závesy...a potom k tomu meď, mosadz, bridlicu:-) plech, hrdzu :-)Len aby ten ,,len,, v IKEA ostal, rýchle menia kolekcie...teraz idú zaujímavé dózy( drevo- keramika ) a koše, ošatky, stoličky...videla som to ale v zahraničnej reklame IKEA.Dík !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se přiznám, že nabídka Ikea mě tak nějak stále míjí. Jako občas tam jedu pro výplně do polštářů a rámy, tak když je čas, tak si to projdu, ale jinak nesleduju :-) Ještě jsem se to nenaučila :-)))) A ty cihly u Tebe se mi líbí! Nebyla by jich škoda? Ale je pravda, že ta šedá ty tomu uškodit nemusela.

      Vymazat
  3. Byla jsem tam krasny prostor, na fotkach vypada uzasne, ale v realu tam byly priserne polstare a koberce a jine nevkusne dekorace az jsem si rikala ze bych jim to tam vsechno vyhazela, tak ty jsi asi vyhazela :) polstrin pohovku za velke penize si koupila kamaradka a kvalita hruza potah po trech mesicich vytahany jako stare teplaky :(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostor v reálu vypadá tak jak vidíte na fotkách. Žádný zvláštní styling jsme nedělali. Jen ty obrazy šly pryč. Místo nich tam nyní visí moje fotografie, Přiznám se, že ty původní obrazy se mi taky nelíbily. S pohovkami od Polstrinu jsem se již párkrát v reálu setkala, ale s naprosto opačnou zkušeností. Jejich pohovky jsou opravdu kvalitní, ale nesmí člověk vybírat ten nejlevněší potah. Když si vyberete levnou potahovku, nedopadne to dobře nikde :-)

      Vymazat