pátek 15. ledna 2016

Druhá lednová sedmička

Letí to! Od té doby, co fotím 365ku, snad ještě rychleji. Půlka ledna je za námi a já mám pro Vás druhou lednovou sedmičku v koláži. A zde je můžete vidět samostatně. Včera jsem začala fotit další novou zakázku, o které jsem tu už psala, tak se můžete těšit na jednu pěknou historickou budovu v centru Brna. Dneska bych ráda trochu volnější den, abych mohla udělat zase další kousek mozaikového podnosu, do kterého jsem se pustila, tak uvidíme, jestli se zadaří nebo ne. Víkend bude z části pracovní. Resp. jen neděle a těším se na to. Tohle mě na tom baví, že jsem pánem vlastního času a i v týdnu si můžu odlehčit, na druhou stranu zase ty víkendy mám dost exponovaný. Ale nestěžuju si, tento způsob práce mě baví a vyhovuje.



Přeju krásný víkend všem!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Dnes rano,ked som pozrela von z okna a tam cerstvo napadany sneh a naozaj na co som sa pozrela krasa, som si spomenula na teba, ci uz davno necvakas vonku s fotakom. Skoda ze som musela ist do prace a nestihla som nieco pofotit. Poobede uz skoro vsetko zliezlo.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný výběr, krásná koláž. Moc se mi ty fotky líbí. A nejvíc? Tuším, že jsem zatížená na detaily moderní architektury. :-)
    Máš to fakt pěkné, Báro.
    M.

    OdpovědětVymazat
  3. Vodná zdrž, alebo hrádza, to je foto !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je takovej malej přepad či splav u nás na Svitavě. V zimě nejkrásnější :-) Děkuju!

      Vymazat