pondělí 18. ledna 2016

Dnes trochu "industry"

Krásný začátek nového týdne! Vždycky, když pro klienat tisknu nějakou fotku ve větším rozměru, tak si říkám, že si ji musím nafotit v interiéru. Ale ne vždycky to zvládnu, obvykle hned zabalím a rovnou posílám, jako třeba korunu stromu 50 x 75 cm, kterou jsem posílala minulý týden. A chvála České poště! U těchto rozměrů jsem přes pečlivé balení pokaždé dost nervózní, ale dorazila opět v pořádku! Gata deska je totiž pevná, ale na rožky se musí dávat velký pozor. A dneska jsem vyzvedla v tiskárně další velkoformátovou fotku na gata desce, tentokrát Turbínu, kterou už zřejmě všichni znáte. A protože ji předávám klientovi až zítra, zvládla jsem pořídit pár fotek pro představu, jak takový rozměr 60 x 90 cm na gata desce vypadá na zdi. Jen bych ráda předeslala, že tisk na gata desku není to stejné co na kapa desku, pozor! Gata je výrazně dražší, výrazně elegantnější a výrazně odolnější. Je prostě kvalitnější ve všech směrech. Bohužel i cena takového tisku tomu odpovídá. Ovšem fotka na gata desce se v tomto rozměru již neprohýbá a drží tvar, narozdíl od kapa desky. Gata se ani nehne, má mnohem pevnější povrh a může se otírat i vlhkým hadříkem. Je to prostě držák. Kdo chce kvalitu, doporučuji právě gata desku. Tento rozměr najdete i v eshopu, doba dodání je jeden týden. A už jsem moc zvědavá, jak jí to bude slušet v novém interiéru. 








Prima den!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Je vskutku nadherna, a to zatisi s fotografii bezva ladi. Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Marcelo. Není nová, ale pořád je o ni zájem. Já mám ty industriální detaily ráda :-)

      Vymazat
  2. No môj miláčik !..., väčšia je ešte krajšia, nemala som vtedy odvahu ísť až do tejto veľkosti,je to krásavica a som zvedavá komu učarovala a kde bude doma :-)
    Keď to nebudeš môcť zverejniť tak aspoň špitni mailom :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, vím, však jsem si na Tebe hned vzpomněla! Některým fotkách větší velikost opravdu sluší. Myslím, že zvěřejnit to budu moct a snad bych si ji v novém prostředí mohla i vyfotit.

      Vymazat
  3. Krasne si to sladila... profi foto jk z katalogu ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Chvilu jsem tu nebyla a zase tolik krásných a inspirativních fotek!
    Už se těším na víkend, až to všechno proklikám. :-)
    M

    OdpovědětVymazat