pátek 29. ledna 2016

Čtvrtá lednová sedmička

Nevím jak se to stalo, ale je zase pátek! Tento pracovní týden utekl tak rychle, že ani nemá smysl psát, co všechno jsem stihla či nestihla. U nás doma máme takový zvyk, že si každý večer s dětmi říkáme, co se nám na tom dni líbilo nejvíc. Možná zavedu něco podobného i v týdenních intervalech, protože je fajn, když se člověk může ohlédnout za tím, co mu udělalo radost. U mě to rozhodně byla dvě divadelní představení, která jsem viděla. První kousek byl od brněnského divadelního sdružení StageArt v divadle Bolka Polívky K - Pax, Svět podle Prota a druhé s názvem Melanie a Anne, což bylo autorské divadelní představení, na kterém jsem byly včera s kamarádkou. Kulturní týdny mám ráda! Dnes mě ještě čeká dokončení kino zakázky a zítra focení v Uherském Hradišti. Z toho Vám později určitě pár obrázků přinesu. A tady už je pravidelná páteční koláž.



Tak Vám přeju pěkný víkend a doufám, že bude.



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Díky, paní! :-) Dneska se chystám, že si konečně najdu chvíli a zajdu na virtuální návštěvu k Tobě na blog.

      Vymazat
    2. S radosťou ťa ,,vyhlížím,, :-)

      Vymazat
  2. Samá pozitiva,po návštěvě na tvém blogu se cítím také"nakopnuta":-)Díky a přeji povedené w.e.focení!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó tak to mě těší, děkuji. Já u Tebe dlouho nebyla, musím to napravit!

      Vymazat
  3. Kolaz krasna, a kulturni zazitky zavidim, mam momentalne velky deficit - hlavne divadlovy. Ale deti uz povyrostly, babicky nam to snad casem dopreji:-). Hezky patek. Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to já si někdy zaplatím hlídací tetu, abychom mohli vyrazit. Ale dneska jsem vyexpedovala chlapečky k babičce na prázdniny a večer máme jen pro sebe, bude sauna, jupííí :-) Děkuju a krásný víkend přeju.

      Vymazat