pondělí 7. prosince 2015

S důrazem na detail

Po víkendu jsem extra ko, protože jsem fotila a fotila a v mezičase upravovala a mám pocit, že foťák nechci aspoň tři dny vidět. V pátek jsme byli s rodinkou na večeři a postižena projektem 365, vytáhla jsem z batohu foťák a stejně jsem musela :-) Některým věcem prostě nelze odolat. Převedeno do černobílé je pro mě nesmírně uklidňující. A už zase se nechávám strhnout děsivým předvánočním tempem a tak bych měla dokončit další antistresovou omalovánku a dát dohromady zanedbanou domácnost. Jaký jste měli víkend vy? 








Přeji všem pohodový začátek nového týdne.


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

13 komentářů:

  1. Baru u nas vcera uklizeno..dokonce i svicka horela...pk se Ruza pozvracela v obyvaku na koberec.sedacku.. a mame vymalovano :-D....z kose na pradlo se stal bezedny kelimek..jeste ze nam prijede babicka a doveze cukrovi O:-). krasny fotky..tyhle cernobile detaily mam moc rada...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pojem uklizeno se mi pomalu vytratil ze seznamu používaných slov :-))) Takže teď se chystám, že na to vlítnu. A svíčka nehořela, protože jsem makala u PC, tak si ji zapálím dneska v tom (snad) uklizeným bytě. A jestli Tě to uklidní, tak jsem si kdysi na mateřské dovolené nechala uplíst mega obří koš na nevyžehlené prádlo a co myslíš, je stejně pořád plnej :-)))Člověk míní, děti mění, tak to prostě někdy (dost často) je. Děkuju a přeji klidné předvánoční dny.

      Vymazat
  2. fotky jsou boží!
    (já mám zase na Fleru jeřábové šílenství, takže tu radši sedím a pročítám blogy místo abych odesílala :) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé a já bych zase tuze ráda skládala origami jeřáby, akorát už fakt není kdy.

      Vymazat
  3. Krásný detaily!
    Tu atmosféru v Praze, která tam momentálně je, uplně nenávidím, takže bych nejraději seděla doma a ani se nehla, ale musela jsem o víkendu mezi lidi, tak jsem si to aspoň zpestřila procházkou přes Stromovku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Letos mi to přijde všechno divný, protože jak každej rok jezdíme na ty adventní výlety do Vídně nebo Budapešti, tak letos nemám vůbec potřebu a taky bych byla nejraději zalezlá doma.

      Vymazat
  4. To je pěkné nevímco. A co to teda je:-)???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevímco = lampa, resp. stínítko lampy. Díky! A ty šaty se Ti fakt povedly, ty já bych asi moc chtěla :-)

      Vymazat
  5. Neuklízím, naopak v letu zdobím...vrátila jsem se ze světa na první adventní a tak to muselo být 123 hotovo:-)
    Navíc 12.st a slunce, člověk neví, zda bude zdobit velikonoční strom, nebo vánoční stromeček. A po tom hrozném roce to vlastně, už neřeším, ale snažím se žít a také si užívat mých nejmilejších, jak to jejich čas dovolí:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No s tím počasím máš teda pravdu. Ne že by mě to vadilo, letos po sněhu extra netoužím, ale na Vánoce by nasněžit mohlo. Za chvíli letošní rok skončí a s ním přijde nový, lepší, uvidíš! Přeju krásné adventní dny.

      Vymazat
  6. Jé, tuhle lampu okukuju v Ikea, je krásná, jen pro úklid moc členitá. Dovedlas to k dokonalosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš a já ani nevím, že je z Ikea :-) Děkuju.

      Vymazat
    2. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/60152279/ je to ona?

      Vymazat