pátek 4. prosince 2015

Antistres a CZECHDESIGN

Jak to spolu souvisí? Vlastně dost úzce! Nedávno mě velice potěšilo, že moje diáře byly zařazeny do výběru na stránkách CZECHDESIGN vedle takových jmen jako je Papelote! Oznámil mi to milý a nenápadný mail, který mě ovšem udělal velikou radost. Jenže diáře už jsou téměř vyprodány (zbývají poslední dva) a od Vás mi přišlo několik dotazů, zda-li budou ještě do Vánoc další. Je mi líto, ale nebudou. Já si doma vesele vykresluji antistresové omalovánky právě proto, abych se zase nenechala překecat do nějakých šibeničních termínů, protože nejde ani tak o výrobu jako následnou distribuci. Už dnes Česká pošta nedoručuje balík do ruky do druhého dne a běžný balíček putuje 3 až 4 dny. A bude hůř. Takže by to bylo opravdu o nervy, které prostě letos nechci mít. A taky jsem slíbila, že to nebudu sekat jako Baťa cvičky a letos jich odešlo do světa tak akorát limitovaně :-) Jak jistě víte, zakládám diáře především na mých fotografiích, takže komu se motivy líbí, může ještě pořídit zápisníky, posledních pár kusů skladem mám a budou ve stálé nabídce, s dotiskem ovšem až po novém roce. A pokud máte stres, že ještě nemáte vánoční dárky, zkuste právě antistresové omalovánky. Třeba ty od Myyny. Říkala jsem si, že tohle mě fakt nedostane a omyl se stal velmi rychle pravdou. Od okamžiku, kdy jsem je dostala, se nemůžu odtrhnout a kreslím a kreslím. Vlastně vybarvuju :-)


 Foto zdroj CZECHDESIGN.




A aby se mi dobře kreslilo, udělala jsem si radost a koupila jsem si akvarelové pastelky v plechové krabičce. Och ach, škoda že neumím kreslit a nevyužiju jejich celý potenciál :-) Takže klidný víkend a když bude nejhůř, tak si kreslete!




Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Baru, akvarely jsou na omalovánky nejlepší, maluji už jen s nimi :-)
    Doporučuji omalovánky od Johanny Basford (ale v originále, české verze jsou hodně ošizené) http://princavecernice.blogspot.cz/2015/07/tajna-zahrada.html :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zrovna od ní teď vykresluju :-))) A pastelky jsem si koupila k svátku. I když kreslit neumím, tak za tyhle věci mi prostě není líto utratit peníze. Akorát jsem si oblíbila Stabilo.

      Vymazat
  2. Ahoj Baru, znám a naděluji pod stromeček i já si říkám, nepodlehnu ;-), vím, že bych se od toho taky nemohla odtrhnout. A gratuluji, Tvé diáře jsou skvělé. Přeji opravdu klidný advent, jen vydržet a odpočívat, krásný den, Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podlehnout je velmi snadné! :-) Ježíšek taky naobjednal. Je to fakt úžasnej relax. A děkuju, přeju taky klidný advent.

      Vymazat
  3. V knihkupectve som videla viac takych omalovanok a som si povedala, ktore dieta to zvladne?. A nakolko som pravdepodobne nemala okuliare tak som si neprecitala ze su antistresove a ma vobec nenapadlo ze aj pre dospelych. Tie obrazky su take pekne, ze kludne zaramovat. Hladala som totiz take, kde su cisla a tie sa maju spojit a krasne ciernobiele obrazky su potom z toho. Trebars zvieracie hlavy....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tyhle stejné vykresluje i můj osmiletý syn a celkem v pohodě :-)

      Vymazat
  4. Gratulujem ! Teší ma to a ešte si ma aj rozosmiala .-)

    OdpovědětVymazat